- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
30/01/2012 בשעה 15:38 #187496אלמונילא פעיל
אני מנסה לשמור ולהיות בתוכנית אבל בכל ערב בעלי אוכל מולי לארוחת ערב פיצה או סטייק או גלידות…אין לו בעיית השמנה והוא יכול לאכול מה שהוא רוצה והוא לא מתחבר לדברים כמו סלטים אז אני לא יכולה לבקש ממנו שיחליף פתאום את ארוחות הערב שלו בגללי. אני מבינה שאין הרבה מה לעשות כי זה לא אשמתו אבל זה ממש ממש ממש מתסכל. כמה אפשר לראות דברים כאלה כל יום מול הפרצוף? אני בסך הכל בן אדם. אז מה, להיכנס לחדר כשהוא אוכל? לצאת לסיבוב בגשם? להתגרש??? :סחרחורת:
13/04/2019 בשעה 19:22 #187497אלמונילא פעילוואי כמה שזה מובן..אצלי בדיוק אותו הדבר! רוב העליות שלי זה בגלל שאני לידו.. אצלי הוא אוכל אבל גם אחר כך הוא חייב לנשנש ופלים, או דוריטוס או צ'יפס..כל מה שיש בו שומנים…וכל היום!!! מבינה את כאבך….
מה נעשה תגידי…צריך ללמוד לנשנש דברים אחרים כשהם מנשנשים, ולעשות תחליפים לדברים השמנים שהם אוכלים (כמו למשל..הוא אוכל פיצה..אז לגרד גבינה צהובה לייט, עם כף קטשופ+ תוספות ולאכול בהנאה..
מעבר לזה מה אפשר לומר…אלו רוב הנפילות שלי, כשאני לוקחת דוריטוס אחד, תפוצ'יפס אחד וכו…:( הלוואי ויהיה למישהי משהו מרענן בעניין :שמח1:13/04/2019 בשעה 19:22 #187498אלמונילא פעילבגלל שרק השבוע התחלתי יש לי עדיין מוטיבציה גבוהה ואני מסתכלת רק לתוך הצלחת שלי..
ומשתדלת לאכול טעים במסגרת התוכנית..אבל אני יודעת כמה זה מקשה..
אין לי כל כך פתרונות אבל לבקש לפחות שיתאפקו מלהביא הביתה משהו שיש לנו חולשה חזקה אליו.. אצלי למשל מדובר בעוגות וקצפות למינהן..13/04/2019 בשעה 19:22 #187499אלמונילא פעילאת כזו חמודה , מה פתאום להתגרש, אם החיים האמיתיים לא שברו אתכם אז הדיאטה תצליח? מה פתאום, אבל….אני בטוחה שיש תחומים בחיים שאת מחזקת את בעלך ותומכת בו, תנסי לעשות עם עצמך חשיבה ולמצוא את המקומות הקטנים האלה שהוא תלוי בך ושאת החזקה שם ותשקפי לו את זה, תשאלי אותו איך הוא היה מרגיש לו היית מקשה עליו בדיוק במקומות האלה שהוא צריך אותך, אני מאמינה שזה יגרום לו לחשוב קצת אחרת וגם אם לא – לפחות ניסית ותמיד תחשבי על הבריאות שאת מכניסה לגוף לעומת כל השומנים והסוכרים שלידו – איכסססס – האוכל שלנו הרבה יותר בריא ושווה – מחזקת אותך ב-ה-צ-ל-חה.
13/04/2019 בשעה 19:22 #187500אלמונילא פעילקודם כל זה לא קל שאין תמיכה ועוד יותר שיש…מפריענים בדרך…
אני מציעה שתכיני סטוק של שלגוני לייט…ושאר “נישנושים”מותרח…
חוץ מזה תנסי להעסיק את עצמך בזמן שהוא אוכל…תאפי עוגה שווה…תכיני ירקות מתובלים בתנור…מרק טעים…וכו'…
והכי חשוב….
“הזמיני אותו לכוס קפה ותגידי לו שזה “משגע” אותך ושזה בטח חשוב גם לו שתרדיתסבירי לו שהוא התברך בגוף שאינו נוטה להשמנה אך שיחשוב עלייך…ושישתדל לאכול בחוץ או לא בנוכחותך את כל ה”מגרים” האלה.
שלפחות ישתדל…גם אם יעשה זאת מדי פעם זה שווה!!!
ואם אכן ישנה במעט תפרגני לו אחרי ירידה שלך ולגיד לו שזה ממש בזכותו שהיצלחת השבוע כי היו לך פחות פיתויים!
המון בהצלחה!!!
רחלי ו.13/04/2019 בשעה 19:22 #187501אלמונילא פעילגם לי יש את אותה בעיה, בעלי לא מעשן בשבת ולכן הוא מעסיק את הפה באכילה כל השבת,
פיצוחים עוגות עוגיות פירות גלידות סוכריות גומי שוקולדים בקיצור כל מה שאני אוהבת.
על מנת לא ליפול אני משתדלת לא להימצא בקרבת “השולחן” הנ”ל, אני הולכת לבקר חברה שגרה
במרחק רב מאוד ממני כך אני גם צועדת ,וגם נמצאת בחברת חברה שאיתי בתהליך.
אי אפשר לברוח כל החיים, צריך להתמודד הריי הדברים הנ”ל ימצאו סביבנו כל הזמן
החוכמה להיות בשליטה על החיים שלנו ועל מה שאנו מכניסים לפה.
אין ספק שזה לא קל(אני יום יום במקום עבודתי מוקפת בשוקולדים),
אם אני הצלחתי אז כל אחד יכול…בהצלחה :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.