כל שבוע כשאני צריכה להשקל אני בפחד לא ברור למה כי אני עושה את הכל כמו שצריך ! (אומנם לא מתאמנת כמו שצריך אבל עדין… אגב יום לפני השקילה נלחמתי עם עצמי להתאמן להרגשה הטובה והצלחתי ! אני ממש לא אוהבת ספורט ! הייתי גאה מאודדד בעצמי) שבוע שעבר עליתי 200 גרם והשבוע אני צריכה לקבל מחזור אז אני נפוחה :עצוב: :עצוב: :עצוב: ממש ממש חוששת לא יודעת אם אצליח לעמוד בעוד עליה רצופה זה ממש קשה מנטאלית !!! מקווה לא לעמוד בעוד מבחן של עליה במשקל שבוע שעבר לקחתי את זה די קשה, כל יום אני עושה מאמץ סוחבת איתי קופסאות מחשבת מתכננת חושבת וכו' וכו' ובסוף עליה ?!?!? זה מאוד קשה ואז דברתי קצת עם עצמי והזכרתי לעצמי שאני בתהליך וזה קורה והלכתי בכל זאת לקבוצה (אני נשקלת באותו יום בבוקר לבד כי התחלתי בלי קבוצה וזה המשקל הכי מדוייק שיש מתחילת הדרך נאמרה לי אותה עליה גם בקבוצה) והיה מפגש מעודד ומחזק ! לא בא לי לעבור את זה שוב … הרי איך זה יכול להיות אכלתי כמויות בעבר !!!! (ביחס להיום כמובן) :מבולבל:
קודם כל חיבוק :אוהב: :אוהב: :אוהב: . את מאוד נוגעת ללב ונכנסת לנשמה, מפחדת פחד מוות מהמשקל כמו כולנו. עד מעוררת המון הזדהות. לפני מחזור קורה הרבה ששוקלים יותר, אבל זה נרשם ויורד בהתאם בסוף המחזור… מאחלת לך המון המון המון הצלחה וירידה בשקילה מחר, אבל חושבת שכדאי לך להיות מוכנה לכל המצבים ולהחליט שבכל מקרה את לא נשברת ומחפשת איפה שרק אפשר עידוד ותמיכה כדי להמשיך בדרך ולעבוד יפה לקראת השקילה של שבוע הבא. מחכה לשיתוף שלך בכל מקרה ומקווה שעזרתי….. 🙂
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות