חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,

למי שזוכר אותי הייתי פה לפני שבועיים בערך כל כולי בתוך התהליך, הצלחתי אפילו לרדת 3 קילו! אבל משהו קרה, היו כמה אירועים שהסיטו אותי לחלוטין מהדרך ואכלתי כמו מפגרת ועכשיו אני ממש ממש מבואסת מזה. איפה הכח הרצון שלי?? איפה להגיד לא לשטויות שגורמים לי להשמין?! נמאס לי כבררררררררררררררר. אני לא יודעת איך כולם עושים את זה, אני מסתכלת על מי שירד כל כך הרבה ופשוט כל כך מעריכה אותו אבל פשוט לא יודעת איך זה אפשרי. אוף!!! :לאאכפת: :סחרחורת: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

יש לך הרבה כוח רצון ואפילו ראית את זה בכך שירדת 3 קילו זה לא מובן מאליו בכלל ! זה רק אומר שיש לך הרבה כוח להתמודד מול האוכל.. מה שהיה היה. אם עכשיו היית במקרה נופלת על הרצפה ברחוב שכולם צופים, נכון באותו רגע קשה כולם מסתכלים ויש מבוכה אבל אנחנו לא נמשיך לשבת על הרצפה אנחנו נקום ונמשיך הלאה בדרכנו ! תזכרי את זה תמשכי בהתהליך ותעדכני מה קורה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שירז לא להתייאש.איספי את עצמך.תרשמי למה את רוצה וגם תכנני מה לאכול כולל תפריטים מהמגוון הגדול באתר.לא בהדרגה חיזרי למים וירקות.את יולה.תעדכני באתר.מאחלת לך מכל הלב בהצלחה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תקראי את מה שכתבו לך טוטי ויפית.
    ועכשיו בואי אספר לך ששתיהן היו במצב דומה לשלך לא מזמן והנה חזרו למסלול המנצחים וממשיכות לעדכן בפורום וגם לתת תמיכה ויעוץ לכל דורש.
    שם המשחק הוא: לא לוותר, כי רק המוותרים מפסידים באמת.
    אירועים מסיטים מהדרך כשנותנים להם צ'אנס, אבל אם תגיעי לאירוע כשאת מתוקתקת (לא רק בהופעה) אלא גם מבחינת התפריט אז אין סיבה שתתנפלי על האוכל. בתפריט שלנו אוכלים הרבה ואין מצב של רעב. תתעודדי, קומי והמשיכי מאותה נקודה בה הפסקת.
    ואנחנו כאן לבדוק שזה באמת קורה :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות