חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

למה כל כך קשה לי…
    נמאס לי מעצמי, מהגוף, מהשאלות “מגיע לך מזל טוב? את בהריון” למרות שאין לי בן זוג… לא אוהבת את הגוף, את הבטן שנראית כאילו היא בחודש מתקדם ויחד עם זאת לא מצליחה להתמיד בתוכנית ובימים האחרונים נתקפת בבולמוסים ומתקשה לעצור ונהיית עצבנית וחסרת שקט…
    מוכר?
    איך יוצאים מהמצב?
    לבכות ולכעוס לא עוזר אך גם האמונה בעצמי אבדה בזמן האחרון.
    פסח בפתח, אין קבוצה ואני מפחדת להעלות הכל בחזרה (7 קילו בערך)… :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

מוכר לי מאוד הקטע שאנו לא מרוצות מהמראה…עזבי את זה בצד רגע.
    קחי הרבה אויר, כנסי למטבח וחצכי בקופסה הרבה ירקות שימי לידך…אצרי לעצמך שזה הדבר הכי חשוב לעשות.
    תתחילי בקטן ועברי את פסח בשלום, בלי קיטורים הרי זה לא יעזור חמודה, נכון??
    תעברי את היום, ברוגע בשקט הידיעה שאת רוצה שינוי…והשינוי בוא יבוא…

מה שעברת בימים האחרונים עבר חלף זהו סגרי את הדלת.
    הבוקר יום חדש…המוו הצלחה ותראי טוב.

אלמוני
    לא פעיל

שאני הצטרפתי לקבוצה, אמרתי לעצמי אני חייבת תוך 3 חודשים להוריד 10 קילו וכמובן שלא כך היו הדברים, אבל עם הזמן שעבר למדתי לקבל בשמחה כל מה שיורד, כי אנחנו בני אדם ולכולנו יש ירידות ועליות. 7 קילו זה לא מעט בכלל!!! תחשבי שאם לא היית בקבוצה ברור שלא היית יורדת אותם, אם לא עולה עוד… :סחרחורת:
    לכולנו יש נפילות וכן גם אני למשל חולה על שוקולד השחר ויש לי ילדים כך שזה חייב להיות בבית ולפעמים אני “נופלת” על זה, אבל אני בן אדם :קול:
    אז אני מכינה את עצמי באותו שבוע לעלייה ומנסה למזער נזקים עם הליכות
    אבל חשוב שניקח גם את הנפילות האלה למקום שירים אותנו ואז מתקדמים בירידה במשקל
    חשוב שתזכרי שאת לא אוהבת את מה שאת רואה במראה וזה מה שיוביל אותך ויעזור לך לטפס למעלה במוטיבצייה ובירידה במשקל. לגביי הפסח, אל תבואי בגישה שאת לא נוגעת בכלום, עדיף לבוא ולטעום כפית מכל ברכה ולאכול בשפיות מהשאר, כי לא מחריגה חד פעמית עולים במשקל וכמו שניסים אומר לך שאנחנו אוסרים על עצמו זה גורם לנו לעשות דווקא
    אגב, זה שאת כותבת בפורום, כבר מראה שיש לך רצון לעזור לעצמך וזה צעד הכי חשוב
    עכשיו צאי לדרך, תנקי את הברכיים, מה שהיה היה מעכשיו את חזרה בתוכנית!!!
    ובפסח הזה את לא תעלי במשקל!!!!!
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את עודף המשקל שלך לא עלית בגלל חגים, נכון? זה היומיום שגורם לנו לעלות במשקל.
    אז אין צורך להיכנס ללחצים בגלל חג. ליל הסדר הוא בסה”כ עוד ארוחה משפחתית כמו ביום שישי. אין הפתעות.. זה אותו פסח שהיה בשנה שעברה ובזו שלפניה…
    אני ממש מבינה את ההרגשה של לא לאהוב את הגוף. אני באותו מצב. והאמת, שאני לא יודעת אם אי פעם אני אוהב את הגוף שלי. גם אחרי שרזיתי 15 ק”ג ההרגשה שלי לא השתנתה… זה תהליך ארוך ומורכב שאנחנו צריכות לעבור ויגיע הרגע שנרגיש נוח עם עצמנו מתישהו בעתיד, אבל אני בחרתי לסלק כל מחשבה שלילית שיש לי לגבי עצמי. אני פשוט מסלקת אותה מהראש ברגע שהיא צצה – אני *בוחרת* שלא לתת לזה לנצח אותי! האוכל ניהל לי את החיים עד היום ונמאס לי! אני רוצה לנהל את החיים שלי ולמרבה הפלא לאט לאט אני מתקרבת לזה. התמדה וסבלנות הם המפתח.
    ואל תשכחי יש לנו 42 ארוחות בשבוע ככה שגם אם נפלת בארוחה או שתיים, יש לך עוד 40 ארוחות לתקן… :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

אבל.. כל כך יודעת שהמחשבות האלו לא עושות לנו טוב, הן מפילות אותנו לקרשים במקום שנרים את עצמנו לגבעות, אנחנו צריכות להיות חזקות עכשיו!
    זה לא משנה מה כולם אומרים או שואלים בחוסר רגישות נוראית
    אנחנו עכשיו בתהליך, אנחנו עכשיו עובדות על עצמנו, בכל המובנים..
    בבטחון העצמי, באמונה העצמית שהכל אפשרי! שאנחנו ננצח!
    בהצלחה ענקית וחג שמח!
    :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות