חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #185213
    אלמוני
    לא פעיל

    את אופן ההכנה של הנשיקות ?
    איך הקצפת חלבונים עם/בלי ממתיק כלשהו (סוכר וניל/כמו סוכר) ?
    מתי הוספת את הג'לי (אני מניחה שבצורתו האבקתית (לפני שמכינים ממנו ג'לי), לפני, אחרי ההקצפה?
    על איזה חום ? משך זמן?
    בתודה 🙂

    #185214
    אלמוני
    לא פעיל

    4 חלבונים מקציפים,התחיל קצף הוספתי את הגל'י כאבקה יצא קצף יציב.לקחתי שקית רגילה שמתי הקצף בפנים,חור קטן,תבנית ניר אפיה ואז מהשקית על הניר כדורים בינוניים ולתנור בחום של 180 מעלות עד שמקבלים צבע שחום נראה לי 10 דקות בטורבו.תנסי מכסימום תצליחי ,ב ה צ ל ח ה ושבוע טוב 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות