את אופן ההכנה של הנשיקות ?
איך הקצפת חלבונים עם/בלי ממתיק כלשהו (סוכר וניל/כמו סוכר) ?
מתי הוספת את הג'לי (אני מניחה שבצורתו האבקתית (לפני שמכינים ממנו ג'לי), לפני, אחרי ההקצפה?
על איזה חום ? משך זמן?
בתודה 🙂
4 חלבונים מקציפים,התחיל קצף הוספתי את הגל'י כאבקה יצא קצף יציב.לקחתי שקית רגילה שמתי הקצף בפנים,חור קטן,תבנית ניר אפיה ואז מהשקית על הניר כדורים בינוניים ולתנור בחום של 180 מעלות עד שמקבלים צבע שחום נראה לי 10 דקות בטורבו.תנסי מכסימום תצליחי ,ב ה צ ל ח ה ושבוע טוב 🙂