מכינים חביתה עם חצי כפית חמאה (את החצי השני שומרים למאוחר יותר) מביצה + תבלינים (אני הוספתי פלפל שחור, כמון ובזיליקום ויצא נדיר).
לוקחים פרוסת לחם שיפון וחוצים לשניים (אם הוא קל – לקחת 2 פרוסות).
חוצים את החביתה לרבעים ומניחים שני רבעים על פרוסה אחת.
מורחים כף קוטג' על החביתה, סוגרים את הסנדוויץ' ומכניסים לטוסטר.
בינתיים אפשר לאכול את החצי השני של החביתה =]
כשהטוסט מוכן, לוקחים את החצי השני של החמאה ומורחים מעל אחת הפרוסות.
התוצאה: גבינת קוטג' וחמאה נמסות עם חצי חביתה מתובלת.
יצא לי מ-ד-ה-י-םםםםםםםםםםם