- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/11/2010 בשעה 7:00 #174411
אלמוני
לא פעילטוב אז אני שבועיים בתוכנית ובקבוצה ועושה אחד לאחד מה שכתוב לי בתפריט, החוברת המדהימה הזו שקיבלתי כשהצטרפתי היא פשוט התנ”ך שלי, קוראת אותה כל פעם מחדש כי היא פשוט מטעינה בכוחות… אז אחרי שבשבועיים האלו הורדתי 3.600 שזה המווון אתמול הגיעה הנפילה שלי, לא התארגנתי לעבודה כראוי ופשוט שיחררתי מחסומים בצורה מטורפת, אכלתי כל דבר שזז ושלא זז, אכלתי מהכל וגם את הכל וממש רע לי, גם נפשית כי אני יודעת שקילקלתי משהו שהתחיל להיבנות וגם פיזית כי הבטן שלי התקלקלה וממש לא טוב לי עכשיו.. אני גם נפוחה וגם היא ממש כואבת.. קיצר עליתי על המשקל כדי לאמוד את הנזק ועליתי 700 גרם מהמשקל שאני בדרך כלל בערב בקבוצה, ז”א שהעליתי הרבה יותר מזה כי נישקלתי ממש עכשיו וזה בוקר ובדרך כלל בקבוצה אני נשקלת בערב ומן הסתם בערב תמיד שוקלים יותר.. אני מניחה שעלו להם איזה קילו וחצי אבל מה שעולה מהר יורד מהר ולא משנה כמה אני מרגישה רע ואני ממורמרת מזה עכשיו אני אוספת את עצמי מחדש, ברגעים אלו מש יוצאת לצעידה בחוץ על מנת לנקות ולמחוק את היום שהיה לי אתמול ואני חוזרת לתוכנית אחד לאחד כמו שאני יודעת לעשות כבר מארוחת הבוקר הקרובה… ואני ממשיכה לרשום כאילו אתמול לא היה ולא קרה כלום.. אני מקווה שעד יום שלישי שתהיה השקילה אצליח לתקן משהו והמשקל לא יראה עלייה מטורפת אבל לא משנה מה, אני קמתי ואני גאה בעצמי על זה.. ממשיכים האלה!! יאללה שיהיה יום טוב ושבת שלום וקסומה לכולם!!!
13/04/2019 בשעה 12:27 #174413אלמוני
לא פעילמתחילה מהסוף של ההודעה שלך ברשותך ומשם אמשיך,שתהיה גם לך שבת של שלום,והכי קסומה שניתן.התחלתי לקרוא את ההודעה שלך והכי הזדהתי שם עם ההרגשה שיש לנפש אחרי שחווים בולמוס כפי שתיארת.הרגשה של “חרבנה-חרבנה”..,הרגשה שאם מבינים שאנחנו בתהליך מנסים איפה שהוא לשמור אותה בmemory בכדי לא לרצות לחוות אותה שוב,ובטח לא בעוצמה ובכמויות שתיארת.קוראת גם על הרבה יופי מאז שבחרת להתחיל את “חלי-ממן”, על הרבה רצון לעשיה ותובנה לעשות ככתוב בחוברת שסיפקו לך כשהחלת את התהליך.”זה לא מובן מאלייו” זה מראה על מישהי שבאמת רוצה לעשות “by the book”.יפה שהחלטת להתעשת,לצאת להליכה,לעשות רישום ובקיצור כמו שאומרים במחוזתינו החלטת לא להנציח את הנפילה.עצה טובה שיש לי לתת לך זרקי את המשקל מהבית או לפחות תורידי אותו לרכב ,לא נראה לי שתבחרי להשקל באמצע הרחוב.מאחלת לך שלמרות החששות ,יום שלישי בקבוצה תופתעי לטובה וגם אם לא זכרי שאת בתהליך וגם תינוק לא לומד ביום אחד ללכת.צעד צעד ותגיעי למטרה שלשמה התכנסנו.בהצלחה גדולה אוסי
13/04/2019 בשעה 12:27 #174415אלמוני
לא פעילנראה שאת ממשיכה כמו שצריך על הצד הנכון…מקווה שנהנת מההליכה ושזה גם השקיט את ההרגשה הרעה…שיהיה סופשבוע נעים וטעים ובתכנית! בהצלחה!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.