אני מתארחת עכשיו אצל המשפחה והתארגנתי באופן מושלם!,אכלתי מכל הסלטים והבאתי לעצמי ארוחה מדוגמת:תפוח אדמה מוקרם-פחמימה+חלבון,וסקיני פסטה בפטריות ואורגנו חינמי,ככה שנשארה לי מנת חצי חלבון ושומן,שומן לקחתי בחשבון מהסלטים וחצי חלבון-שאלתי את הדןדה כמה אחוזי שומן יש בגבינה היא אמרה שזו בולגרית של 5% ואז אכלתי…יותר מאוחר פתחתי את המקרר וגיליתי שזאת 22%!!! זה לא פייר כל כך דייקתי ועכשיו זה הרס לי…אני מרגישה נפוחה גם מהסלטים ופוחדת שהיה באמת הרבה שמן כי אכלתי המון סלטים ואני לא יןדעת מה לעשות;)