חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 66,256 עד 66,270 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • כן,את יכולה להחליף 2 פרוסות לחם קל בפרוסת לחם רגיל.
        מקווה שעזרתי =]

2 פרוסות לחם קל = לפרוסה לחם רגיל (עד 80 קלוריות….)

• היי וברוכה הבאה לפורום..:)
        לצערי, אין לנו קבוצות באיזור המרכז.
        שבוע קסום
        איה

• מותר להחליף בין הארוחות בשלמות….

אפשדר להחליף כל ארוחות בתנאי שאת מחליפה את כל ארוחה
        לא עושה עירבוב או אוכלת את שניהם ביחד
        רוסנה

• לגבי נס קפה, מותר לשתות בשפיות ופעמיים ביום זה שפוי, כמו כן מותר חצי כוס חלב ביום, נוסף למנות החלבון….. אבל…. אצלנו בתוכנית אין סוכר לכן עדיף שתשתמשי בממתיק מלאכותי, אם סוכרזית לא טעים לך תנסי סוכרה, יש כאלה שטוענים שאין לו טעם לוואי…. תבדקי זאת….

• היי אחת העם….
        אין מאושרת ממני לקרוא ששיר השמירה שלי גורם לאנשים להתחבר ולהזדהות ולקחת זאת למקום של תנופה וצמיחה אישית…
        מי כמוך יודעת איך עושים זאת וכמה זה טעים ושווה…
        שבוע קסום
        איה

• רציתי רק להודות לכולם על ההעידוד אחרי המיעדה של אתמול קמתי בבוקר והתחלתי אותו נהדר ואני יסיים אותו כמו שצריך
        אז תודה לכל המעודדים היה כיף שיש מי שתומך בך גם כשאתה נופל
        בהצלחה לכולם. ואני פה עד השעות הקטנות.

• בובית בלי לחץ…))
        את החלב ניתן לחלק לכמה כוסות קפה:))
        שבוע קסום
        איה

• ענבל לא נורא לכולנו יש ימים קשים
        אבל צריכים לדעת לקום להתחיל את התוכנית
        ושיהיה לך שבוע קל בהצלחה רוסנה

היי בובה….
        אני מבינה שעבר עלייך יום לא קל…תוציאי בבקשה את המילה “קשה” מהלקסיקון שלך…ואת חמודה שפירטת לנו מה היו הנפילות(מנסה לגרות אותנו?:))…
        עכשיו יש שתי אופציות….
        1. לבכות על “החלב שנשפך” ולכעוס על עצמך….(מגלה לך בסוד שזו לא האופציה הנכונה, היא לא תורמת לנו בגרוש)…
        2. להפיק לקחים מהנפילה, לומר לעצמי שנפילה היא רק נפילה ואין להנציחה…לקחת דף ועט ולכתוב לעצמי איך אני רוצה שהיום שלי יראה מחר…מה אני יאכל בבוקר, ביניים וכדומה..וכמובן מה הלקחים שלי מהחוויה הזו של הנפילה(במובן אישי יותר)…
        במה את בוחרת?
        כי כוחות בטוח יש לך…..וגם ידע…
        עכשיו “כולה” כל מה שנותר לעשות זה לבחור איך להמשיך….
        ובינינו…הישירי אליי מבט ותעני לי :”השומנים יותר חזקים ממך?”…אם התשובה לא….אז את יודעת מה לעשות…
        שבוע קסום
        איה

אני תמיד אוהבת לשבת ליד המחשב בערב כשיושנים הילדים
        כי בפורום אני מרגישה שמישהוא עוזר ברגעים של רעב
        אני יושבת אים ירקות חתוכות ונהנהת לענות לאנשים ושאנשים יענו לי
        אז בהצלחה השבוע רוסנה

• למה רק ביום שני??? יש משהו מיוחד??

שבוע טוב גם לך…. כל הכבוד לך….. אני לא זוכרת כמה ירדת כשהאתר נסגר אך 62 ק”ג, עשית זאת בגדול… קראתי את הסיפור האישי שלך, ראיתי את התמונות, פשוט מרגש….

בהצלחה חמודה,

🙂 רבקהל”ה

• אני גם חולה בגטים ולחמים
        מי אמר שאין תחליפים יש פיתות קלות
        לחמניות
        ישד תחליפים
        ותמיד תזכרי שיותר קשה זה להיות להיות שמן
        אז קדימה מתוקה
        כולנו יכולנים להצליח בתוכנית
        ואני פה בישבילך

• סיגלית זאת רוסנה מה שלומך?
        אני מבינה על מה את מדברת
        גם לי עכשיו שאני בשמירה יותר קשה
        כאילו מותר לי הכל , נורא קשה לשמור
        אבל צריכים לחשוב שיותר קשה להיות שמן
        מחשבה אופטימית לחשוב רק טוב ושזה החיים אמיתי
        ופה אנחנו צריכים להתמודד אם אוכל וזה קטן אלינו אוהבת אותך רוסנה

זרקי מהחלון את המשקלללללללללל
        תלמדי לא להישקל בבית אוהבת רוסנה

היי סיגלית….
        לעניות דעתי, אין סיבה באמת ללחץ כפי שאת נמצאת בו.
        הגעת לשמירה, תנוחי קצת..לנוח אין פירושו לא לעשות תוכנית כי את עושה…אבל מדי פעם ביס, לא פרופרציונאלי ללחץ שאת מפגינה…
        מאיפה מגיע הלחץ? זו נראה לי השאלה הכי חשובה שאת צריכה לחשוב עליה…זה מה שמניע אותך…
        את מפחדת מכדור שלג? מנפילות תהומיות? אחלה, זה אומר שהמצפון שלך בריא ושחבל לך להרוס את כל מה שהרווחת עד כה..
        אבל בין זה לבין הלחץ יש פער גדול…תנשמי…תרגעי..לוקח זמן לחזור לתוכנית מדוייקת…פרגני לעצמך על מה שעשית עד כה..
        כמו גם, אחד הכללים שלנו הוא שנשקלים אך ורק פעם בשבוע בקבוצה ולא בשום מקום אחר. מהסיבה הפשוטה שזה “מלכוד 22”
        גם אם אנשים אשר מדייקים בתוכנית יעלו כל יום על המשקל הוא יראה להם כל פעם משהו אחר, פעם למעלה ופעם למטה, משום שמתקיימים תהליכים שונים בגוף המשפיעים על המשקל באופן של דקות אפילו(נוזלים, הורמונים וכדומה) ולכן רק פעם בשבוע נשקלים כדי לקבל מדד יחסי.
        אני מציעה לך להוריד את המשקל לאוטו(לא ראיתי אף פעם מישהו נשקל ברחוב) ולהשאיר אותו שם…
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

ראשית אני חייבת לומר לך כל הכבוד!!! את בשמירה, את כבר לא “שמן”, פרגני לעצמך שהצלחת לעשות את כל הדרך עד לשמירה. ועכשיו גם אם יש ימים קשים הרי כבר עברת דרך ארוכה אני בטוחה שאת יודעת לקזז ולשמור. אני ממש בשבועות הראשונים שלי, הגוף שלי מקבל “סטירה” על כל תפריט חדש ושינויים חחח כמו נרקומן הוא מגיב לחוסר הפחמימות שאני רגילה אליהם. אז פרגני לעצמך תאהבי את הגוף שלך, והכי חשוב זרקי את המשקל הוא שוקל נכון כי לוקח לגוף ימים להגיב לשינויים, גם לי יש משקל בבית ואני לא מעיזה לעלות עליו אפילו שאני יודעת שאני בעלייה ו/או ירידה. תעיפי אותו ותגיעי למפגשים הם הכוח!!! בהצלחה מירבית.

כן הלחץ מחשש לעלות במשקל ולאבד את מה שיש אני מבטיחה לא להישקל בבית לפחות עד יום שלישי לשקילה ולהמשיך בתוכנית כרגיל

• רבקהלולי!
        חיכיתי וחיכיתי שתבואי…ומי לא באה? רבקהלולי…
        לא הבנתי למה אינך נכנסת בהתרגשות…
        בכל מקרה העבר לא משנה, אנחנו כבר יודעות זאת..
        שמחה שאת פה אישה מדהימה שכמותך….יהיה לך הרבה מה לתרום פה לאנשים מניסיונך…
        ובובה, שתי תמונות במיידי של לפני ואחרי וסיפור הצלחה למייל שלי…גלריית התהילה מחכה לך…
        אוהבת
        איה

• אורנה יקרה, גם אני בשלושה ימים טרום מחזור בטרוף אכילה, אבל למדתי שכאשר הגוף דורש וקורה לפעמים גם בלי מחזור, אז עדיף לתת, להרגיע ולחזור לשליטה, אף אחד לא רודף אחרינו החוכמה היא ללמוד ליפול ולקום מחדש. לא יקרה כלום אם נגיע למשקל היעד בקצב איטי. אני מקווה לקום מחר ליום חדש, שקול ומחושב. כי בהחלט היה קשה. והכי חשוב להגיע לקבוצה כי ממנה אנחנו מקבלים כוח. אז בהצלחה לשתינו כי שלושה ימים מראים תוצאות שליליות, לצערי. שבוע טוב והצלחה

אורנה…מי כמוך יודעת כבר הכל….את יכולה ללמד פה את כולנו….לא?
        אז עצמי עיניים, נשמי עמוק, מה הדבר הכי נכון עבורך לעשות?
        להשאר עוד שבוע בבית ואז לחזור? או להגיע השבוע לקבוצה?
        אם לא תגיעי וזה יעזור לך להגביר את המוטיביציה כדי להתאזן ולחזור לתוכנית אחלה…אבל שימי יד על הלב…כי אם זה רק יעזור לך להמשיך להתחמק מהתוכנית השבוע…אז לא חבל על שבועיים? בכל מקרה ההחלטה שלך בובה…ורק את יודעת מה טוב לעצמך ולא אף אחת אחרת כן…אז קבלי החלטה אמיצה וכנה לכאן או לכאן, הכי חשוב שנהיה כנות עם עצמנו…
        אני מאמינה שיש בך את הכוחות להגיע השבוע לקבוצה ולהתמודד!!!
        כי מגיעים לקבוצה לא רק שסבבה, אלא גם כשקשה…בשביל זה הקבוצה נמצאת שם , לא?
        בכל מקרה, אין שום בושה…זה רגש שלא מקדם אלא רק מעכב…
        אני למדתי את זה על בשרי בצורה הכי קשה שיש….
        מאמינה בך ובהחלטות שלך
        אוהבת
        איה

מה שעולה בקלות יורד מהר, אל תתיאשי ליאת מעפולה

• איזה כייף לשמוע את החמימות מההודעה שלך….
        זה ממש כמו לקבל חיבוק.:)
        אצלנו אין ותיקים וחדשים, כולם שווים פה:)) כולנו עושים את אותה העבודה ונהנים…וגם יורדים במשקל:))
        שיהיה לך בהצלחה….
        “נצחי את השומנים עם חיוך כל הדרך למשקל”…
        שבוע קסום
        איה

מוצגים 15 דיונים – 66,256 עד 66,270 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות