חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,241 עד 66,255 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • חהחה חמודה 🙂
        חאלס, את גורמת לי למבוכה כבר,
        תפרגני לעצמך במקום, זה גורם לי יותר לאושר…
        אוהבת
        איה

• בוקר טופ עדנה….
        מסכימה עם כל מילה….
        ואהבתי.:”רצח בעיניים”…..
        אין על כוחה של קבוצה
        שבוע קסום
        איה

גם אני הייתי אתמול בקבוצה של חלי ויצאתי משם בהחלטיות
        זהו מתחילים מהיום בלי נפילות
        חלי היתה גדולה מהחיים ותרמה לי רבות וכל הזמן המילים שלה חוזרות אצלי ומהדהדות בראש

מנסיון , שלא הולכים לקבוצה עולים במשקל, אז חבל לפספס.

• ראשית ברוכה הבאה לפורום..:)) טוב שאת איתנו…..
        מבטיחה לך שבזכותך, ובזכות הפורום ובזכות הקבוצה וחן…
        אין מצב שאת לא חוזרת לתוכנית….
        עצה שלי היא פשוט להזכר בפעם הראשונה למשל שיצאת עם גבר..
        הפרפרים, ההתרגשות….ההתלהבות….כך תחזרי לתוכנית….
        ויקירתי, אני רוצה את סיפור ההצלחה שלך ותמונה לפני ואחרי
        לגלריית התהילה…:))
        שבוע קסום
        איה

• ברוכה הבאה לפורום:))
        תודה על הפרגונים
        שבוע קסום
        איה

• מירית, הדבר הראשון שבא לי לעשות עכשיו זה לחבק אותך
        חיבוק אמיתי וחזק של דב, חזק חזק…..
        הדבר היחידי שנותר לי להאמין בך…..זה איך כל כך הרבה אנשים אוהבים ומאמינים בך, ואת לא?
        ובא לי לבכות כשאני חושבת על זה, אבל גם אני הייתי שם…
        מושיטה לך יד ענקית…..בואי אלינו….תעברי לצד השני…
        יותר פשוט פה..יותר כייף פה…את יודעת את זה….
        אוהבת ומאמינה בך!!
        איה

בהצלחה בהמשך ושמחה שנפל לך האסימוןם והחלטת לקחת את אצמך בידים
        אוהבת אותך מאוד ומקווה שתצליחימכל הלב
        חברתך רוסנה

• היי בובה…..
        עלית עלינו…..חלי יודעת הכל בובה….גם כשנדמה שלא..וטוב שכך..:))
        שמחה שהגעת לקבוצה…..אין עלייך!! מתמודדת!! זה הכי חשוב
        אוהבת ומאמינה בך
        איה

• היי דורית,
        לא קרה כלום. זה לא אומר שתעלי במשקל. תחזרי לתוכנית ותשתדלי לאכול כל 3 שעות על מנת לא להגיע למצב של רעב שיכול לגרום לחוסר שליטה באוכל
        בהצלחה
        דן

דורית זה לא סוף העולם
        אז קורא שלא יוצא שבוע אז מה
        אם אכלת לפי התפריט אם סיבה שלא תרדי
        בהצלחה

• זמן בין ארוחה לארוחה בין שעה וחצי לשלוש שעות.

• תשובות לשאלותייך……
        1. את הארוחות את יכולה לאכול מתי שאת בוחרת ורוצה.
        א. צהריים מומלץ לאכול בצהריים, אך זה בסדר גמור לסיים יום עבודה או לימודים ולאכול בבית את הארוחה החמה.
        2. לגבי מעדן, אנו אוכלים אותו בא.לילה + פרי.
        3. ופרי בא.ביניים זה חובה ולא המלצה..:)
        בהצלחה
        שבוע קסום
        איה

• ראשית, המון מזל טוב.
        חשבי במה שונה יום ההולדת הזה מאלו שהיו לפניו? האם את אוהבת את עצמך יותר? כמה קילוגרמים הענקת לעצמך במתנה בשנה הזו? מהם היעדים לקראת יום ההולדת הבא? האם את רוצה לפספס כל מה שהשגת בעבור עוד עוגה או מאכל אהוב?
        ולעצות ישומיות:
        כמובן האופציה הטובה ביותר היא לשמור את המנה המותרת למסיבה אבל כדי שלא תגיעי מורעבת אם המסיבה בערב דאגי באותו יום להחליף את ארוחת הצהריים בארוחת הערב ואכלי חצי שעה לפני המסיבה ארוחה מלאה, עשירה בירקות קלויים, גיבץ',מנת שומן, מנת פחמימה משביעה (2 פרוסות לחם קל) ומנת בשר.
        אם את חושבת שלא תוכלי לעמוד בפיתוי בקשי מחברה טובה שתשגיח עלייך (למרות שדיאטה היא לקיחת אחריות אישית- עצם הבקשה היא אחריות מספיקה) ואם תראה שאת לוקחת משהו שתעיר לך בשקט
        בהצלחה ביום רביעי,
        נשמח לשמוע דיווחי מחמאות והתמודדות

היי שרית,
        הסוד הוא להיות מאורגן ושבע. תכיני מרק, ירקות מבושלים וטריים חתוכים ומוכנים, תכיני סלט גזר, שתיה דיאט…שהכל יהיה מוכן וזמין. זה יעזור לך להיות שבעה ולהתמודד יותר בקלות מול הפיתויים.
        בהצלחה
        דן

תודה רבה דן וחנה אל העצות אני מקווה שאני יעמוד בזה..

אל תתני לפחד לשלוט. תנצחי אותו. תלכי מאורגנת ליום ההולדת ותחליטי שאת אוכלת את המנה המותרת שם.אם את מארגנת את המסיבה תארגני אותה איך שמתאים לך בתוכנית ורק העוגה תהיה חריגה ואם לא תבואי אחרי שאכלת ותראי כמה קל יהיה לך.
        בהצלחה!

• התבלבלתי קצת, זו ארוחת ערב או צהריים?
        כי לא.ערב מגיע לנו חלבון וחצי ודג זה כמו מנה בשרית…
        בהצלחה
        איה

• אצלי בער הפחד שיום אחד בגיל 40 יגידו
        לילדים שאמא מתה , הסיבה לכך שלא שמרה על הבריאות זאת היתה מחשבה של בחורה בגיל 29
        אם משקל כמעט מ130
        גם בבוקר תמיד לבכות שאין לי מה ללבוש כי
        רק אוהלים היו לי
        היום אני מאושרת

בוערת בי אש האהבה. אני לומדת לאהוב את עצמי אחרי שנים של נתק טוטאלי מעצמי.
        בוערת בי תמונה. סילואטה של אשה שיושבת רגל על רגל, היא חדה וכל יישותה חדה. לא רוצה יותר את הקווים העגולים אלא רק את השפיציים, החדים, הברורים, הצלולים.

בוערת בי תמונה מדוייקת איך אני רוצה להראות, ואני מציבה לי גם תאריך יעד, ויודעת שאראה בדיוק לפי התמונה שבדמיוני.

היום אני יודעת שזה אפשרי. את הטריגר הבאתי מהבית, אבל בקבוצות פגשתי אנשים שללא ידיעתם שינו לי את חיי.

כמה כוח אתם נותנים, אלוהים אדירים, האם אתם קולטים כמה עוצמה וכוח יש בנו….כשהמטרה ברורה ונמצאת מול העיניים…
        מעריצה אתכם
        שבוע קסום
        איה

“אני חיה לי מיום ליום”, וואלה כמה נכון, כמה פוגע בול. ראשית תודה על התמיכה והעידוד. אתמול כתבתי שנפלתי והתרסקתי ואת כמובן היית ON-LINE כדי לחזק. עוד לא קיבלתי החלטה (יותר נכון אומץ) אם להגיע לקבוצה היום או לא. אבל מה שבטוח שמהיום בבוקר כבר הייתי שפויה יותר, אז מה בוער בי? לחזור למוטב…. וככל שאקדים כן ייטב.

הבקרים היו החלק הכי מתסכל ביום. הייתי קמה חצי שעה לפני היציאה מהבית כי ידעתי שאני אצטרך ללבוש את כל הארון, לרוץ למראה, לשנוא את מה שאני רואה ולשנות לאותה חולצה ואותו מכנס שהייתי הולכת כמעט כל יום עד שיום אחד נמאס לי והחלטתי שדי, אני לא רוצה לברוח מהמראה, לא רוצה ללבוש כל פעם את אותה חולצה שלא מחמיאה והמכנס שמנסה להסתיר עוד טפח.
        היום, יש לי מלתחה חדשה, אני לא קמה חצי שעה מוקדם יותר וההתלבטות עכשיו היא איזו חולצה ומכנס ללבוש כי הכל נראה עליי יופי- את החוויה הזו אני לא מחליפה בעד שום מאכל שבעולם (גם לא האהוב עליי ביותר) ואני זוכרת תמיד שהארוחה הבאה תשמור לי על המלתחה שאני אוהבת וזה הכח הכי גדול שאני שואבת

שלום,
        מה בוער בי? הפחד לחזור להיות שוב שמן. זה אף מונע ממני לפעמים נפילות.
        לאורנה,
        יחד עם זאת היו לי נפילות. אנחנו בסך הכל בני אדם. הכי חשוב זה לחזור הכי מהר לתוכנית ולהגיע לקבוצה. אנחנו צריכים לקחת אחראיות על מעשים שלנו. חשוב ללמוד מהניסיון. לדעתי זה מאוד עוזר לנו להתקדם בתהליך ההרזיה. אז…תחזרי מהר לתוכנית ולקבוצה (:
        דן.

• שלום
        אני לא יודעת מה את עושה, אבל אם את רוצה עצה שלי
        תוצאי את החוברת ותקראי הכל
        שני תרשמי הכל מה שנכנס לפה
        תבדקי אם את עושה כפית והריון או כפית שטוחה
        ואז תראי שתחזרי לאט לאט למוטב חשוב מידי פעם לקרא את חוברת כי לפעמים אנחנו כבר עושים כמו תוכים
        ושוכחים
        אז בהצלחה רוסנה

אנחנו ממש באותו מצב… נכנסתי לשמירה והמשכתי לרדת עוד שלושה ק”ג,אני מאוד מקפידה על תוכנית מדוייקת. מאז הקיץ עליתי את ה-3 ק”ג שפשוט לא יורדים ממני.. אבל מה שאני יודעת זה שאני מרגישה מצויין עם עצמי,כל שבוע לפני שאני יוצאת לשקילה אני מסתכלת על עצמי במראה-אם אני אוהבת את מה שאני רואה אני הולכת בגישה של “לא מעניין אותי מה המשקל! העיקר ההרגשה האישית שלי..” את הרי לא מסתובבת עם צג שכתוב עליו את המשקל שלך.. את מסובבת עם ההרגשה שלך ועם איך שאת נראית (ואני בטוחה שאת נראית מצויין,לא סתם את בשמירה!). ואותו דבר להפך- אם אני מסתכלת במראה,לא אוהבת את מה שאני רואה,ועדיין רואה ירידה במשקל זה מבחינתי הינו הך-כי לא משנה אם ירדתי או עליתי במשקל,ברגע שאני לא אוהבת את איך שאני נראית-כלום לא שווה.
        אין לך בכלל מה להיות בדיכאון,אני בטוחה שה2 ק”ג האלה “יעופו” ממך ולא משנה כמה זמן זה יקח! תמשיכי להקפיד על תוכנית מדוייקת ונכונה וכמובן להגיע כל שבוע לקבוצה..
        אם יש שבוע מסויים שאני לא הולכת לקבוצה אני אוטומטית עולה במשקל! ככה זה אצלי! אולי משהו פסיכולוגי חח..
        אוהבת,ותמיד פה בשבילך!
        קורל.

היי…
        אני ממליצה בחום לערוך רישום יומי ולשלוח במייל למשרד או רישום שבועי ולהגיש למנחה.
        בנוסף, להציב מטרה…כגון: עד לתאריך X זהו הדד ליין להשיל את ה – 2 ק”ג שנוספו…
        שבוע קסום
        איה

• הי רוסנה, הולך די טוב…. יש זמנים טובים יותר ופחות אבל בגדול למדתי שלא משנה מה היה…. קמים בבוקר ומתחילים מחדש וכך אני מצליחה לשמור….

למדתי בתוכנית הרגלי אכילה נכונים…. לפעמים אני מועדת אך תמיד יודעת לחזור בחזרה…. אני משחקת עם 2-3 ק”ג וזה מתאים לי.

אנחנו טסים הרבה לחו”ל כך שכשאני בחופש קצת יותר קשה אך תמיד כשאני חוזרת הביתה אני חוזרת לשפיות ומזה אני מרוצה.

איך אצלך?

רבקהל”ה

מוצגים 15 דיונים – 66,241 עד 66,255 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות