חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 66,016 עד 66,030 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • DONTASTAS… KOMOSTAS MI KARIDA ROSENA ASTOY AKI ABLAMOS BASO MIVIDA
        אני מקווה שהבנת אותי MI PROPSORA

ראשית אני מאחלת לך שבוה מוצלח אני מייחלת לך לירידה מכל הלב
        ודרך אגב יש לך דש'' מהפלולה חחחחחחחחחחחחח
        מי ייתן ותצליחי מחכה לשוחח איתך בערב ולבשר לך על העבודה החדשה
        שיהיה לך אחלה יום ואחלה שבוע ובהצלחה מחר כי תייזכרי דבר חשוב חבל על הזמן איך שאת ניראית היום קורנת וזוהרת באהבה רחלי

• איך לא נופלים בשבת ???
        בבקשה אני חייבת עזרה.
        בתודה, שירי

תכיני תבניות חד פעמיות של גלי מרמולייט איזה שתיים שלוש שימי בהן את הפרות של כל היום ותנשנשי מתי שבא לך לי זה עוזר מאוד.

ואם לא בא לך על פרות בגלי אז אל תשימי ובכלל בתבנית של עוגה תכיני עם 2 גלי מרמולייט זה פיגוז ותראי כל המשפחה תרצה אחרייך הילדים שלי מתים על זה וגם אני .

טלי .

• כן….אפשר ישר אחרי הארוחה להכניס סוכריית מותר ללא סוכר לפה…זה אחלה.. ופותר את בעיית המתוק בפה:))

• התשובה היא חיובית…:)
        ניתן לאכול את הארוחות לפי הסדר שאת קובעת, להחליף צהרים עם ערב, בוקר עם לילה וכדומה…
        אז בתיאבון…..הכיני הרבה שיפודי ירקות על האש זה יאמי..
        שבוע קסום
        איה

• היי רוני….
        אני במצבים כאלו נותנת “שיעורי בית” וזה דף רישום…שצמוד אלייך כל השבוע, ואמור להיות מעין “שוטר” לטוב ולרע..
        אז קחי דף רישום ופשוט מלאי אותו…..זה שומר עלינו ותראי איך לפתע הירידות לא קטנות…
        בהצלחה
        איה

חצי קילו בשבוע= 2 בחודש = 12 בחצי שנה = 24 בשנה שלמה ,

אל אל יאוש .. תחזירי תניצוץ לעינייך , והמשיכי .

טלי

• אני לא חוששת מלבוא לקבוצה אני היתחלתי עבודה והיא 3 שעות כל יום אשמח להיפגש אייתך אחרי העבודה בקניון נהריה מה דעתך אני ממתינה לתשובה אוהבת רחלי

• ^^^^^^

היי..:)
        תשובות:
        1. לא שמעתי מיום פינוק של אוכל עוזר לנתקעות…..סורי..אלא רק עשיית תוכנית…..סורי.
        2. את לא עצלנית…אלא ההערכות שלך לאוכל אולי עצלה ויש הבדל, ברגע שתחליטי שמגיע לך את תשקיעי בעצמך ותכיני מאכלים טעימים…..אז קדימה…
        3. תרצת נפוצה..זו תופעה שכיחה…וזה גם קשור להחלטה ולמחוייבות..החליטי מה את באמת רוצה…ואז שלבי זאת עם עשייה..גם תינוק מתחיל בצעד קטן…לפני שהוא רץ..
        4. קודם תפנקי את עצמך…..אחרי זה תאמיני לי אחרים יפנקו אותך…מגיע לך!!
        בהצלחה
        איה

• בובה….
        הדבר הראשון שעשיתי מדחף פנימי הוא לצעוק:”לאאאאאאא”….
        ואני יודעת שלפעמים באמת נמאס…..אבל מה הפתרון? האם את באמת בתוך תוכך מרגישה שאת יכולה להמשיך….בלי שוטר חיצוני..? בלי תחנת דלק לכוחות?
        אם מאסת בקבוצתיות…אולי תגווני ותנסי במקום אחר..:) לרוב זה מצליח….
        אני דואגת…..את בדרך הנכונה…אחרי שנתקעת הרבה זמן..
        בבקשה…
        אוהבת
        איה

אני כבר שנה ו9 חודשים בתכנית או לפעמים ליד התכנית , וירדתי 16 קילו מתוך 22 שאני צריכה והרבה פעמים אני אומרת בליבי די נמאס אני יפסיק אני גם ככה לא שומרת אבל אז בא איזה שבוע שבועיים של יופי ירידה ומעלה אותי למעלה , סוד הקסם הוא בקבוצה ותמיד אני נזכרת שלבד לא יכולתי להיות בשליטה מקסימום שבוע ואח”כ טורפת תמקרר בכיף , אז למרות ירידת המוטיבציה אל תפסיקי זה יבוא כמו שלי בא עכשיו.

בהצלחה טלי.

הי אחת ומיוחדת.לצערי הרב מניסיון אישי..לקחת חופש מהקבוצה פירושו לעיתים לקחת גם חופש מעצמך ומהמטרות שלך..להגיע לקבוצה פעם בשבוע משמעו להתמודד עם עצמך לפחות שעה בשבוע עם החלקים הפחות חזקים שלנו,עם הגוף שלנו וכל המורכבות שהוא מכיל.. אשמח לראותך ולחזק אותך להמשיך בתהליך המורכב לעיתים של הכוח הטמון בניהול שלנו את האכילה ושלא זו תנהל אותנו.

• היי שושנה….
        ראשית, ברוכה הבאה לפורום..:)
        שנית, המצב שאת מתארת אכן שכיח…הרבה פעמים כש”השוטר החיצוני” לא קיים וכאשר אין מקום שניתן לתדלק בו כוחות לעוד שבוע לא קיים, אנו משחררים את ה”רסן” וחוזרים לעלות במשקל…ולכן מאוד חשוב במיוחד בשמירה להגיע פעם בשבוע לקבוצה…אך, אני מציעה לך לחשוב מה יותר עדיף לך בנוגע לשאלתך, האם לחזור לקבוצה עם עליה של 2 ק”ג או 10 ?
        אז בבקשה אל תחשבי יותר מדי ופשוט הגיעי..:))
        בהצלחה
        איה

אני כבר 3 חודשים בשמירה בערך
        וכל הזמן אני נלחמת 2 קילו שעולים יורדים
        עולים יורדים
        ואת יודעת שאני גם כשעליתי הלכתי לקבןצה
        אני הולכת כל שבוע בלי לפספס
        גם כשאני לא יכולה להגיע
        אז אני באה לקבוצה אחרת אז כי אחרת ה2 קילו שאני עולה לא ירדו ימשיכו לעלות
        אז קדימה מותק ישר כוח לחזור כמו ביום הראשון שהיגעת לקבוצה
        בהצלחה רוסנה

• היי….
        בקבוצות של הבוקר יש כמות יפה של משתתפים אך לא כפי שיש בשעות הערב משום הנסיבות הידועות של עבודה וכדומה…
        אני באופן אישי, אוהבת את הקבוצות האלו, האינטימיות בהן מאוד מתאימה לי.:)
        התקשרי למוקד לקבל פרטים נוספים
        בהצלחה
        איה

• צוהרים טובים
        שיהיה לך בהצלחה בשקילה
        ותעדכני אותנו
        אוהבת רוסנה

אמן ואמן עדכני אותנו מאחל לך בהצלחה ושבוע מתוכנן רחלי

• יקירתי….
        7 בבוקר א.בוקר…
        10…תאכלי…ארוחת ביניים ראשונה של כריך +פרי.
        13…תאכלי למשל ארוחת לילה (מעדן+פרי)…
        וכשאת מגיעה הביתה…ארוחה חמה ואת שאר התוכנית…..
        בהצלחה
        איה

• ב”ה!!!

שיהיה לך שבוע מקסים
        והרבה כוח רצון
        אוהבת אותך רוסנה

• ממש לא אני לא בתמונה וסך הכל הורדתי עד עכשיו 16 קילו , אם הייתי מורידה 60 לא הייתי קיימת לשמחתי הרבה . נשאר לי משהוא כמו 8-9 קילו וזהו , מקווה כבר להגיע ליעד .

ושמעתי שאת חתיכה לא נורמלית איזה כיףףףףףףףף.

יום נפלא טלי .

• הי ציפי לא נורא
        כולנו חרגנו הסוף שבוע
        אוהבת אותך רוסנה

מוצגים 15 דיונים – 66,016 עד 66,030 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות