חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 65,896 עד 65,910 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • האמת? את יורדת בדיוק לפי התוכנית..אמורים חצי קילו בשבוע..שזה 2 קילו בחודש…שזה 4 קילו בחודשיים…זה 24 קילו בשנה…( השנה תעבור אם תרזי וגם אם לא…) הארוע יקבל אותך גם עם ירידה של 10 קילו..תרגישי טוב יותר זה בטוח..חוץ מזה..נכנסת לתוכנית רצינית ..איתה תהיי רזה כל החיים…ולא רק רגע מהם..אז קחי נשימה עמוקה וחיוך ענק כי את ממש מצליחה!!! הלוואי על כולם!! אל תתפתי לדיאטות בזק שמבטיחות הרים וגבעות ורק גורמות נזק וצער..הרי היית שם..וגם אני.. בהצלחה!!!את נפלאה!!

בוקר טופ….
        ראשית, כפי שכתבו לך הירידות שלך בסדר גמור בהתחשב בממוצע. אם היה ניתן לתכנת את הגוף שיירד בדיוק כפי שהיינו רוצות אולי החיים היו יותר יפים…אבל זה לא עובד כך.
        אכזבה לא מצויה בתוכנית שלנו והיא רק מעכבת אותנו ולא מקדמת אותו לשום מקום…זרקי אותה מהחלון…הישר לטיפות הגשם..שם מקומה…
        לגבי היעד להוריד 20 ק”ג עד מרץ…את סתם מלחיצה את עצמך..וכפי שכבר כתבו…לא משנה מה הירידה שאיתה תגיעי לאירוע…את תהיי מאושרת וזה יהיה הישג…אי אפשר אחרי זמן רב של “נזק” לגוף פשוט לתת פקודה לגוף עד תאריך מסויים לרדת X ק”ג, זה לא עובד כך לצערי ואת חייבת להבין זאת…
        מציעה לך:
        1. לנהל יומן רישום.
        2. לבדוק את כמויות האוכל(שומן, פחמימות וכדומה).
        3. לשתות מים כמו שצריך.
        4. לעסוק בפעילות גופנית רבה.
        5. והכי חשוב, חשיבה חיובית …
        בהצלחה
        איה

לחץ זה אחד הדברים הראשונים שמעכבים תהליך ומונע הצלחה .
        הצעתי אלייך זה לקחת נשימה ארוכה ולהציב יעדים קטנים ולהנות מהדרך .
        הדבר החשוב להצלחת התוכנית זה לא רק לרדת במשקל …!
        זה להנות מהדרך !
        אני ממליצה לך להיצמד למה שאיה כתבה לך .. ולעשות בדיקה .
        בהצלחה חלי

• (חצי פשטידה לא.ערב+פחמימה+ירקות)

תודה תודה על העזרה שאתן ענות ו נותנות לי כוח להמשיך הלאה בתוכנית משרית מעפולה

את צריכה לחלק אותה ל- 6

• הי אילנית
        קודם כל נגבי את הדמעות כי זה לא יוביל אותך לשום מקום , העצה שלי תתחילי לרשום כל דבר שנכנס לפה וגםן תבדקי שתיה
        ותשלחי להם בפקס ואז תראי את הבעיה
        אני ממליצה לקחת הכל בפרופורציות גם אם עולים זה לא סוף עולם
        לפעמים עליה לצורך ירידה
        אז קדימה מותק הרבה כוח ושתהיה לך שבוע מוצלח

על ייאוש מאמי אולי את לא שותה מספיק או שאולי את עושה ספורט ובונה שריר כי בניית שריר מביאה לעליה
        אולי תעשי רישום מה את אוכלת בדיוק
        אני ממש מבינה אותך על תתייאשי מאמי
        אני מאחלת לך ששבוע הבא תיראי ירידה אוהבת רחלי

אילנית קודם כל מה עושים? מפסיקים לבכות..זה לא עוזר..
        וחושבים בעיקר על עשייה…תנהלי דף רישום ושלחי אלינו..
        בהצלחה
        איה

היי אילנית הייתי רוצה שתשתפי אותי בעוד פרטים על התהליך שלך ויהיה לי קצת יותר מידע לעזור לך לצאת מהמערבולת שתיארת כאן ..
        מחכה לתשובה חלי

• ראשית ברכות על ההצלחה שלך והירידה היפה !!
        ועכשיו בנוגע לחברתך .. אני מבינה לליבך כמה את רוצה שחברה שלך תצליח , וכנראה שהיא כרגע לא בשיא כוחותייה .. אל תילחצי לפעמים אנחנו צריכים הפסקה קצרה וכשאנחנו חוזרים אנו חוזרים עם כוחות מחודשים . זה עדיין לא אומר שאם היא עושה הפסקה אז שהיא נכשלה .
        במידה ואת רוצה שאני אדבר איתה אז תיצרי איתי קשר למשרד תגידי לי במי מדובר ואני אתקשר אליה .
        ואל תשכחי שאנחנו תמיד נקבל אותה בידיים חמות ומחבקות בחזרה .

מאחלת לך שבת שלום חלי ממן

היה לי אותו סיפור אם חברה לא הרפאתי ממנה
        ושבוע סוף סוף היא היבינה שאין ברירה היא חייבת לעשות משהוא והשבוע אחרי מאבק קשה היא ירדה ועלתה על הגל
        אז תמשיכי להיות חברה שלה תעודדי אותה
        ושיהיה לך בהצלחה
        תמשכי תעודדי אותה תנסי והכי חשוב תמשיכי להיות חברה שלה

חבל שחברתך מעדיפה לעזוב כי ביחד יותר קל לעשות דייאטה או אורך חיים בריא
        ושנית ספרי על איך שהיא ניראית וכמה שהיא יפה ואיך כייף ליראו אותה קוטפת הצלחות
        ומגיעה ליעד שהיא רוצה כי ניראה לי שהיא חייבת עידוד מילים חמות אוזן קשבת והכי הכי
        להיות רוצה להיות בתוכנית
        אני כאן לעזור לך ולחברתך ושנית
        ממליצה לה להיכנס לגלרייה וליראות הישגים ותוצאות
        או שהיא מעדיפה להיות שמנה וגדולה
        או שמנה משוקמת שצוחקת כל הדרך

• הי שרון, כל הכבוד לאשתך שהיא דואגת ומפנקת אותך ועוזרת לך במשימה….

נשמע טעים… אני אנסה לעשות זאת….

רבקהל”ה

חלי כייף לראות את עונה על שאלות וזה עוזר בתוכנית ולענת המדריכה את מדהימה תמשיכו כך שרית מעפולה

כל הכבוד לאישתך
        וכל הכבוד גם לך על העשייה שלך מאחלת לך בהצלחה בהמשך רחלי

• כל הכבוד

כל הכבוד לך…. ומזל טוב ליום הולדתך שכל משאלותיך יתגשמו….

בהצלחה,

רבקהל”ה

מזל טוב לך מאמי אני מאושרת בישבילך תמשיכי ככה אוהבת רחלי

תאמיני לי שזאת מתנה ענקית
        תאחלי לאצמך ששנה הבאה תהיה רזה
        והדרך תהיה לך קלה
        אוהבת אותך רוסנה

• לא חבל על 6 הק”ג שכבר ירדת…. את חייבת לקחת אחריות, זכרי הרבה יותר קשה להיות שמנה מאשר לחיות באורח חיים נכון….

ראשית, תכיני בבית את כל המצרכים המתאימים ואת המאכלים מהתפריט שאת אוהבת, למשל: מרקים טעימים, אנטיפסטי, ירקות מבושלים, חביתה עם ירקות כגון: פטריות, קישואים, תרד, בצל וכו'…. האוכל יהיה טעים ולא תרגישי שאת מסכנה….

וזכרי עם לא תנקי את הברכיים ותחזרי לתוכנית את תעלי את כל הק”ג שירדת…. וההרגשה שלך תיהיה הרבה יותר רעה…

אז יאללה, חזרי לשפיות, ובהצלחה,

:)) רבקהל”ה

יש לי טיפ בישבילך אולי יעזור לך ואנימאוד מקווה ומאוד אשמח לעזור לך
        ראשית בתחילת דרכי בקבוצה כל פעם שהייתי מרגישה שאני הולכת ליפול הייתי מניחה את התמונה של חלי וככה אני הייתי מצלחי לא לימעוד כי לי בכל מיקרה היא נתנה המון כוחות
        ושנית כל מעידה הייתי מיסתכלת על ההודעה שחלי הייתה שולחת בsmsלמשל כל ערב שישי הייתי מניחה את הפלאפון על השולחן עם ההודעה שלה
        מיסתכלת וחושבת העם כדאי ליזלול או להגיע לקבוצה ולספר שהיהי לי קל ואיך שעברתי שבוע בלי מעידה לי בכל אופן זה מאוד עזר בבקשה מימך צאי מהבולמוס הזה אספי את עצמך ועל תיתני לאוכל להפיל אותך
        תנצחי את הייצר הזה יום אחד סמני לך וי ליכ כל יום וככה יום יביא אחרין עוד יום
        וככה לאט לאט תחזרי לתלם בבקשה עיזרי לעצמך ובכל מיקרה אני כאן וכולם כאן יעזרו לך
        חבהל להרוס את הישג ברגע
        תיקטפי הישג כל רגע באהבה ממני אליך רחלי
        אני מאמינה בך שתצילחי כמו שיכולת להשיל 6 קילו ככה תוכלי להמשיך
        פרגני לעצמך תאבהי את עצמך וההמשך יבוא
        כי כל מה שניכנס לך לפה ישאר בגוף וכך הגוף יגדל וחבל

את יודעת מה זה מחר ??
        מחר זה ההיום שכל כך חיכיתי לו !!
        הרי אחרי כל יום מגיע מחר , מה שאפשר לעשות היום לא דוחים למחר !
        הטיפ הכי טוב זה להחליט ש24 שעות את עושה תוכנית ומחר ?? את לא עושה .
        אחרי 24 שעות “נקיות ” בלי נפילות ובלי מעידות מקבלים כוחות להמשיך ליום הבא .
        בהצלחה חלי

• מנה מותרת אוכלים .. באיזה שעה שבוחרים מתוך השבוע שלנו .
        מתענגים ונהנים חלי ממן

• מותר לאכול ספגתי
        כמות של כוס חד פעמי אחרי בישול
        אז שיהיה לך טעים
        בהצלחה רוסנה

היי..
        לקחתי לתשומת ליבי ואעלה לאתר בקרוב מתכון של ספגטי..
        יש פה הרבה חובבות ספגטי..:)
        בכל מקרה הכמות היא חצי כוס לאחר בישול כמנת פחמימה עם רוטב עגבניות..או עד פעמיים בשבוע 12 כפות ספגטי + ירקות לארוחת צהריים…(בלי בשר).
        בהצלחה
        איה

• עדנה את בדרך הנכונה עצם העובדה שסילקת את הרגשות למקום טוב פה הגדולה שלך תמשיכי כך ורק פירות תקצרי ממש נותן כוח מה שרשמת….

בהצלחה…..

עשית את הדבר הנכון שיצאת לטיול
        ואחר כך אכלת את המנה המותרת
        אז בהצלחה רוסנה

ואני גם שרה לה : ” שלא תיגמר לעולם ”
        בהצלחה חלי ממן

• לפי החישוב שלי בכל פרוסה יש 114 קלוריות שזה שווה ל 3 פרוסות לחםפ קל ..
        שווה לך ??

• מותר 2 נקניקיות

תלוי מה הערך הקלורי שלהן ..
        לארוחת צהריים מותר לאכול עד 200 קלוריות למנת הבשר אז תחשבי
        בתאבון חלי

• כל הכבוד לך רוסנה.
        אני גאה בך וביכולת שלך וברצון.
        שימרי על התוצאות.

איך שקראתי עזבתי הכ והיתיישבתי תישמעי אני פשוט היכרתי בן אדם מקסים עם שאיפות ורצון חזק ותמידי
        את בעלת כוחות ורצון
        מי יתן ותמיד תישארי ככה אישה טובה יפה חכמה ותמיד אבל תמיד מצחיקה אוהבת רחלי ושוב תודה לאלוהים על שהיכרת אישה מדהימה שלך רחלי
        נשיקות לילדים וערב מקסים

אני מאד מתחברת לדברים שכתבת,
        גם אני חשבתי שנים שבטבע שלי להיות בחורה מלאה ולמרות שאין לי הרבה להוריד, כל קילוגרם היה כבד וכל קילוגרם שיתק אותי מלפעול נגדו.
        היום אני מסתכלת על האוכל בצורה אחרת והפכתי להיות ה”כוהנת” בשנה שלי באוניברסיטה וכולם באים להתייעץ איתי בנושאים שקשורים לתזונה- הרגשת השליטה היא דבר מדהים ואני מעריכה כל קילוגרם שירד ממני ואומרת לו “שלום אבל תמיד!!!”

בתחילת התהליך היה לי מאד קשה לחשוב על זה שכך אני אצתרך להיות כל חיי לימדוד ליבדוק וכו….. וזה תקע אותי בתהליך עד שיום אחד הגעתי להחלטה שאני משלימה עם הבעיה ונותנת את כל כולי לגוף שלי תמיד אנו משקיעים באנשים אחרים משפחה חברים הפעם אמרתי אני יעשה משהו בשביל עצמי ברגע ששניתי את קו המחשבה ראיתי פלאים היום אני במקום הריאשון ולעולם לא מוותרת לעצמי כי מגיע לי תישמרו מכל משמר את הנכס הזה שיש לכם וזהו גופכם תהנו מימנו ותגיעו להחלטה ששמנים אתם לא…..

רוסנה אני מתחברת למה שרשמת כולם יכולים זה רק עיניין של התמדה וכוח רצון

בהצלחה לכולם…..

מוצגים 15 דיונים – 65,896 עד 65,910 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות