חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 65,371 עד 65,385 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • את יכולה תפוח בבינים
        את בטפריט 1200
        ואת יכולה לאכול אורז באפונה בלי קשר לבשר
        בהצלחה ובתיהבון רוסנה

היי שרית…
        בארוחת הביניים הראשונה את יכולה לאכול תפוח כן.
        ולגבי ארוחת צהריים, עד פעמיים בשבוע ניתן לאכול 12 כפות פחמימה במקום מנה בשרית + סלט ירקות ומרק. אז ניתן לעשות זאת אורז עם חצי כוס אפונה….
        בהצלחה
        איה

• תרדי טיפה למטה ותראי….

אני לפני כמה דקות נכנסתי
        מעבודה
        ועד מעט חוזרת לעבודה
        אבל כרגע עניתי לך
        בי רוסנה

• רחל קשה יש בלחם וגם אותו אנחנו אוכלים. אז תפסיקי לחרם על עצמך כי כל שעה שעוברת זה לרעתך . ודווקא היום את חייבת להגיע ולחסוך ממך את שמן חג הסופגניות.

• את יכולה לאכול עכשיו את הביינים כדי לא לסיים את הארוחות ב-12 בלילה…אבל אם אין לך בעיה אז את יכולה לאכול כל שעה וחצי שעתיים כדי לצמצם את הארוחות ולא לאכול מאוחר בלילה..
        בהצלחה…

תמשיכי כרגיל, 3 שעות אח”כ ביניים, ואחרי 3 שעות צהריים.
        מבחינתך התחלת את היום ואת סדר הארוחות מ – 12:00.
        את יכולה לאכול גם אחרי שעה וחצי מינימום, אם את לא רוצה למשוך את הארוחות יותר מדי לכיוון הלילה.
        מקווה שעזרתי…
        בהצלחה

מתחילים לאכול עד שעה מאז שקמת אורוחה ראשונה
        ואחר כך תילכי לפי כל שולש שעות
        נגיד אכלת ב 12 ארוחה ראשונה
        הביניים ב15
        צוהרים ב6
        או שתחליפי בינים בהורים
        זאת אומרת שב15 תוכלי צוהרים
        זה לא משנה הסדר
        אבל את חייבת לשנות את כל ארוחה
        אחר כך ב21
        ואחר כך 00
        ככה אוכלים בצורה מסודרת
        בהצלחה רוסנה

• ניתן להוסיף 1/2 כוס אפונה לאחר בישול לאורז…

• תודה רבה חמודה שלי,
        אני באמת מקווה שהכל יעבור בשלום,
        ומאחלת לך גם ירידה היום למרות שיש מצב שלא (סיבת נשים)
        אבל בכל זאת שתמשיכי להתמיד ולראות תוצאות. אוהבת דיקלה.

• גל.. כל הכבוד לך !

לקחת את המושכות בידיים ואת נותנת מכוחך העצום למישהי אחרת שכרגע היא קצת “בדאון”.
        איך עובר בינתיים היום ? עדכני אותי.
        הכנתי אתמול המון דברים טעימים והבאתי לי כדי שתהיה לי ארוחת צהריים גורמה (מרק ירקות טעים, ירקות קלויים בתנור, קישואים מאודים עם בצל מושחם). רוצה להצטרף ? את מוזמנת.

מאחלת לך המשך יום נעים ושפוי
        ואת חזקה מאד – גם אני התעודדתי והתחזקתי מדברייך,
        תודה לך
        נשיקות – הילולי

• בדיאטות בזק שהמטרה היא להוריד דרסטי כמה ק”ג יש דבר כזה,יום מלפפונים ,יום חסה,אבל ברגע שמפסיקים-וכמובן אולי יומיים אפשר לעשות זאת-מעלים הכל שוב כי זה לא נורמלי,אצלנו -חלי גרוף-המטרה היא לאכל בריא וכל 3 שעות ולא להאמין איך יורדים לאורך זמן,
        אם את ממש זקוקה לקסם יש לחלי תפריט של ימי קיזוז שאפשר לעשות במשך 3 ימים בלבד.-מומלץ.
        בהצלחה וזכרי אין קסם,כל המשקל העודף ירד באם נצמד לתוכנית המדהימה.

אני …יקרה
        די לבושה קדימה ללקיחת אחריות !!
        אני מחכה לטלפון שלך .
        חלי ממן

• תמי, אני לא מאמינה שאת מדברת בצורה כזאת…..
        אוחחח במעט זמן הצלחת להפנים את התורה כולה…
        אוחחח איך אני מדמיינת אותך בסוף הדרך….
        האם תאמרי לי שלום ברחוב כשתראי אותי וכולך תהיי עם הפוזה של ה”כוסית החדשה”…אוחח נקודה.
        גאה בך, עברת דרך יפה של הפנמה…זהו אורח חיים
        ולא דיאטה, ואנחנו לא סובלות…אנחנו נהנות…
        כל הדרך של האבנים הצהובות….בשירה וריקודים
        אוהבת
        איה

• מלאווח אחד שלם עם רסק עגבניות = מנת מותרת.
        לחמניית בגט קטנה עם קצת חומוס וקצת סלטים + שניצל קטן מטוגן = מנה מותרת.
        ש פ י ו ת !!! זה הסוד
        בתאבון לך

• סנדוויץ שלם מלחם קל עם טונה, או סנדוויץ בריאות + סלט ירקות ללא תוספות שווה לארוחת צהריים מלאה.
        בתאבון

• לא להתייאש. אני אומרת לך מנסיון רב. אני בקבוצה בדייוק שנתיים והירידות שלי מאוד קטנות ולפעמים אני עומדת וכמובן גם עולה. בחצי השנה האחרונה לא זזתי לא קדימה ולא אחורה כל הזמן עולה יורדת עולה ירודת אבל במשך כל החצי השנה אמרתי לעצמי כל הזמן אני אנצח ומצד שני מה האלטרנטיבה ללכת הביתה ולאכול ואז כל מה שהורדנו יעלה חזרה לא ולא . ממשיכים והנה בשבוע שעבר ירדתי קילו והיום אני הולכת להישקל ומקווה גם לתוצאה טובה. איך אומרת המדריכה המקסימה שלנו אהובה מי שעושה תוכנית אין לו מה לפחד אם לא השבוע זה יגיע .
        ס ב ל נ ו ת . את תראי שתנצחי ובגדול. בהצלחה

שכחתי גם להגיד לך את הדבר הכי שוב שהצלחתי להוריד כ-31 ק”ג
        לאט לאט ובטוח.

• תיראי את בעצמך אמרת שניסו לעזור לך פה וזה לא ממש נגע בך כי זה היה נישמע כמו סיסמאות.. שכל אחת תגיד לך “את יכולה” “את תגעי לשם” “את תצליחי” אבל בסופו של דבר מה שנכון הוא שלא משנה כמה יגידו ויגידו הכי חשוב באמת זה הכוח רצון שלך ואל תחכי שמישהי תגיד לך משהו שיעשה לך את זה ויגע בך כי זה לא יקרה אם את לא רוצה בזה באמת … כי היחידה שלוקחת אחריות על עצמה זאת רק את! אז לא בשביל החתונה ולא בשביל בעלך ולא בשביל דודה של בעלך… תעשי בשביל עצמך! כדי שתילכי עם הראש למעלה! ותגיעי למה שאת רוצה להגיע בזכות עצמך.. ולא בזכות שיכנועים ומילים שיגידו לך . נכון את צודקת זה מעוד עוזר ומעודד שתומכים ומעודדים זה ברור אבל אים את לא תעודדי קודם את עצמך ותפרגני לעצמך אז גם עוד 1000 מילים לא יעזרו… ואז מה אים את לא יורדת את תרדי לאט לאט את בעצמך אומרת שהירידות שלך איטיות נכון? אז לאט בלי לחץ .. ובלי שתרגישי תחזרי לעצמך.. אני תמיד אומרת שלא צריך להכניס לראש אני בדיאטה וכל זה כי אז זה סתם מדכא ואת מחכה ומחכה וכל דבר שאת מחכה לו בא לאט…אז קחי את זה בכיף ואמיני קודם כל בעצמך.
        והמון המון בהצלחה…

את הצעד הראשון כבר עשית, חזרת לקבוצה והושטת יד לעזרה.
        אבל… את צריכה להיות כאן קודם כל בשביל עצמך.
        נכון שזה נורא נעים להראות לכולם שאת מסוגלת לעשות את זה, אבל הראשונה והחשובה ביותר בתהליך הזה זו את.
        את צריכה להחליט עם עצמך שעכשיו את עושה דברים אך ורק בשביל עצמך, ורק אח”כ בשביל האחרים.
        אל תחשבי על 600 ש”ח כעל בזבוז, אלא ככסף שהשקעת במשהו חשוב ביותר – את עצמך.
        תדפיסי לך את דף הרישום השבועי ותרשמי מה את מכניסה לפה במשך כל היום. לי זה מאוד עוזר. אני גם מדגישה במרקר את החריגות שלי (אם היו…) כדי שיהיו לי “נורות אזהרה” במשך כל השבוע.
        והכי חשוב, אל תשמרי בבטן. יש כאן בנות מקסימות בפורום שתמיד יתמכו בך ויתנו מילה טובה כשצריך וגם עצות מנסיונן האישי שבטוח יעזרו לך לחזור ולעשות תכנית.
        שיהיה בהצלחה.
        שירי.

היי…
        ראשית ,ריגשת אותי ואני שמחה שמזל ורבקה-לולי עזרו לך…
        שנית, מה שנסגר איתך זה שאת עומדת כעת בפני מבחן…בכדי לגלות כמה את חזקה וכמה כוחות יש בך בכדי ליישם את התהליך ולכבוש את המטרה שלשמה התחלת בתהליך…
        מי ינצח….זאת…רק את תדעי..:)
        בהצלחה
        מאמינה בך
        איה

• פשטידה טעימה מאוד אני מכינה לי כמות ויש לי ל-3 ימים לארוחת ערב.
        מומלץ בחום.
        בתאבון

היי שולה…..
        זו הפשטידה שלי, אז אולי אני לא אובייקטיבית…
        אבל תמיד לא נשאר ממנה דבר…:) אז זה מבחן התוצאה האמיתי..
        היא משביעה, טעימה, פשוטה להכנה = ארוחת ערב שווה…
        כל הכבוד על הירידה…
        בהצלחה
        איה

כל הכבוד לך
        בהצלחה רוסנה

• חלי קונה את הבגדים שלה אצל מאיה פישל, יבואנית של בגדים מחו”ל.
        גם אני השתתפתי בפרזנטציה באחת הקבוצות והיה מדהים !!!!
        וזה אכן מפחיד, כי רק דרך הצגת הדברים בצורה כזו אנחנו מבינים כמה שמן אנחנו צורכים מבלי לשים לב.
        חג שמח !

מוצגים 15 דיונים – 65,371 עד 65,385 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות