חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 64,321 עד 64,335 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • להוסיף אותם לסנדויץ…
        למשל לעשות סנדביץ עם מיונז טונה קצת חריף ולימון כבוש כמו פריקסה חחחח עם סלט ירקות וביצה קשה סוףףף

כי בזמן האחרון הלימונים על הפרצוף בלי מיץ ……

• קצת אכלתי יותר מידי
        אבל לא נורא

• אני אשתדל לא להרדם על המקלדת…

• מנה מותרת היא לאו דוקא קינוח (!) אלא כל חריגה מהתפריט הקבוע, ומאחר ולא נהוג לפצל מנה מותרת אז את את שלך ניצלת השבוע לטובת מנה שווה אחרת בתפריט שהיא לא היתה מתוקה…

גם אם בדיעבד זה “פחות השתלם” אפשר להסיק מסקנות ולתכנן מקום יותר טוב ליציאה בו תהיה מנה מותרת שווה בשבוע הבא.

היי אווה….:)
        יקירתי, תמיד כשאנו אוכלים במסעדה אין לנו פיקוח כל כך על כמויות השמן באוכל. אבל אם אכלת בדיוק את הכמות שאת צריכה בא.ערב ולא חרגת…אז שימי זאת בצד…את לא אוכלת כל יום במסעדה ואני לא רואה סיבה לוותר על המנה המותרת..:))
        בהצלחה
        איה

השאלה אם עברת ועד 600
        אז לא מגיע לך
        בהצלחה רוסנה
        אם לא עברת אז מותר

• מה המתכון?

אני אחזור ב:16:00
        להתראות

• אני ירדתי 2.100 בשבוע הראשון
        וספורט התחלתי לעשות רק אחרי איזה חצי שנה בתוכנית…

אני ירדתי בשבוע הראשון קילו 800
        ואני מישתדלת לעשות הליכות 3 פעמים בשבוע

• בוקר טוב נשמה וכל הכבוד על הכח רצוןןן מעולה תמשיכי ככה
        יום טוב ומוצלח לכולנווווווו

צעידה ב-7:30 בבוקר ביום שבת????….
        את ממש מורעלת!!!!
        אבל כל הכבוד! אני עדיין לא יצאתי לצעידה היום, מחכה שיתחמם עוד קצת ואז אצא.
        שירי.

• היי…..
        והנה התמונה לפני…:)
        שבוע קסום
        איה

כמה חשוב שיהיה סביבה תומכת לכל אחד משפחה בן זוג חברים זה הדבר שהחזיק אותי ומחזיק אותי בשמירה עד היום אנשים טובים שרק רוצים בהצלחתנו אני הבנתי בתחילת התהליך שאני חייבת ליכרוך סביבי סביבה תומכת אחרת זה בילתי אפשרי איה מותק אני שמחה שמצאת לך את הרשת הזאת ואתם נראות פצצות מי היה מאמין שפעם ההיתם שמנות פשוט לא יאמן מי ייתן ותמשיכו ליתמוך אחת בשניה ורק תפיקו את המיטב

נ.ב אני מצרפת תמונה שלי בקרוב אני גם אשלח לך לגלריה

אוהבת הילוש

רשת הביטחון היא חשובה ומחזקת ובזכותה הצלחתי לרזות בפעם הראשונה, אך מסתבר שעיקר העבודה צריכה לבוא מהראש שלנו אחרת זה לא נשאר כשרשת הביטחון הולכת לישון למשל…

מה שאני מנסה להגיד שעזרה ותמיכה זה טוב אבל צריך למצוא את האיזון ולראות שלא מפתחים ברשת מעין תלות והכרח.

וגם את המרכיבים של הרשת יש לבחור בקפידה רבה, כי גם אנשים שבאמת ובתמים מנסים לעזור יכולים לפעמים רק להזיק אפילו אם הם האנשים הכי קרובים אלינו (כמו הרזים האלה שפשוט לא מבינים איך ולמה, ושחושבים שכשאוכלים פחות יורדים יותר…).

איה את מעוררת השראה לכולנו. מעריצה אותך ולא רק בגלל המראה אלא בעיקר על האמונה, הכוחות וההתלהבות שאת מצליחה להחדיר בי, בבנות הפורום ואפילו בחברותי שאוטוטו יהפכו להיות חלק ממשפחת חלי גרופ, בזכות אמרות הכנף והאמיתות שאת שולחת לעברינו ושפוגעות כמו חיצי קופידון בול במטרת ליבנו.

מזל שדפדתי אחורה אפילו שלא הייתי כאן כולה יום וחצי יכולתי להפסיד את המחזה המרגש ואין טוב ממראה עיניים ביחוד שמדובר ב3 מצודדות!

יצא לי במקרה לפגוש את דורית ואיה בקבוצה שהיתה לי בעבודה וכן המציאות עולה כל דימיון!

יגעת מצאת תאמין?

כל מילה מיותרץ כל מילה…

• זה היה אומלט

אני רשמתי

2 טונה במים
        2 גזר מגורד
        פלפל אדום קוביות
        2 ביצים
        2 כפות קמח
        חצי קוטג
        2 כפות אשל או גיל
        מלח
        פלפל שחור
        2 פרוסות גבינה זהובה
        הכל חוץ מהגבינה מערבבים שמים בתבנית ובסוף הגבינה
        5 אחוז
        מכניסים לתנור בערך 40 דקות

• היי רחלי…
        אם הקובה מטוגנת אז…רק כמנה מותרת…
        אם היא מבושלת במרק וכדומה אז לאכול 4 כאלו כמנה בשרית+פחמימה…תלוי בגודל..:)
        בהצלחה
        איה

• נשיקות

• וניראה לי שהשאר תפסו חרופפפפפפפפפפ

אני כאן
        האנשים הלכו לישון מוקדם היום
        דן

תיסתכלי רשמתי לך למטה

מוצגים 15 דיונים – 64,321 עד 64,335 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות