חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 63,886 עד 63,900 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • אסור להישקל בבית
        גם אם מצבך גרוע כמו שאת אומרת תחשבי שיכול להיות עד יותר
        אז קדימה מתוקה לחזור מהר מאוד לתלם
        לחזור לתוכנית
        לקרא מחדש חוברת
        לרשום הכל ולישתות הרבה בהצלחה רוסנה

• למרות שהיה לי הכבוד להכיר את ביתך הניפלאה חלי אני מאחלת לך מזל טוב ושבת נהדרת
        ורפואה שלמה לבעלך
        אוהבת מבטיחה לבוא לקבוצה שלך לביקור אוהבת רחלי

איזה כיף להתחיל את השבת אם הברכה שלך
        שיהיה לך גם שבת שלום אוהבת אותך רוסנה

שבת שלום

שבת שלום, מהנה, כייפית ושפויה.

• הי אורנה
        אני מקווה מאוד שגם השנה ניפגש כולנו ונראה את השינוים של כולנו
        ואולי לפני זה ניפגש אוהבת רוסי

• כל הכבוד על הירידה ויישר כח כן ירבו.
        מאחלת לך שבת שלום שבת של כיף לפי הדיווחים יהיה מזג אוויר מצויין אז צאי להליכות ותהנה .

כל טוב מציפי פ.

כל הכבוד מאמי
        את רואה אימון
        ותוכנית מביאים אותנו
        למקום שדאנחנו רוצים להגיע
        אוהבת אותך רוסי

• ציפ'קה יפיופה יופי זו הדרך…
        את מלמדת אותנו זאת כל יום….:))
        סופשבוע קסום
        איה

• שיהיה לך שבת שלום

שבת שלום לך שבוע נחמד תחזיקי מעמד וניפגש ביום רביעי שבת שלום וניפלא, סטלה

בהצלחה בשבוע הבא
        ורק דברים טובים

• אני שמחה קודם כל שלקחת את עצמך חזרה בידיים…ושנית את יכולה בגדול והוכחת את זה כשאת רוצה את יכולה אסור להתייאש אני מאחלת לך מכל הלב בהצלחה!!!!שתהיה לך שבת נפלאה וקסומה אוהבת חיבוק ענקי ממני……

“אני רוצה” זה המשפט שעליו את חוזרת כל השבוע ולא אני מקוה
        אני מאמינה בך מאד והיאוש הוא לא אחד מהמאכלים המותרים שלנו אפילו לא כמנה מותרת
        אז תחייכי תפסיקי לכעוס על עצמך,אין לך שום סיבה
        בהצלחה,אוהבת ענת

גם אני כתבתי פתק ואני מחדשת אותו כל בוקר ושמה אותוט במכנסיים שאני לובשת באותו יום , אני מקווה שאם אני אכתוב אותוהרבה פעמים זה יעזור (אני מאמינה שכן…………..)

תאמיני, אני גם מנסה , הייתי מיואשת ויום רביעי נתן לי הרבה תקווה , ואני מאמינה במשפט אם רוצים מצליחים

• שבת שלום ל-כ-ו-ל-ם!!!!!!!!!!

גם אני אוהבת אותך

• סוכר זה לא בתפריט שלנו… סוכרזית זה לא נורא

• עכשיו היתקשרתי אליך ענתה מזכירה
        אז שיהיה לך סוף שבוע רגוע אוהבת רוסי

• גם אני נופל עליו רק לא לשכוח לא לשים בטעות תפוחי אדמה או עופות.

• כל 3 שעות ארוחה אם אתה ממש רעב אז להמתין מינימום שעה וחצי בין ארוחה לארוחה

המרוויחים המינימלים הם שעה וחצי עד שלוש והצלחה רוסנה

• המרווח בין הארוחות צריך להיות בין שעה וחצי ל-3 שעות אבל לא לעבור את ה-3 שעות….כך שזה לא מזיק…
        מנת פרי היא בסביבות ה-80 קל' אבל אנחנו לא מתעסקים בהנהלת חשבונות…פשוט אוכלים מה שצריך נהנים ושובעים…..מקווה שעזרתי…

• המחשבות החיוביות הם ההבדל שלי הפעם מכל הפעמים האחרות…. והיו הרבה כאלה וגם ירדתי המון ק”ג אך תמיד חזרתי להיות שמנה+++, הפעם זה שונה….

כי:

הפעם אני מאמינה שבחיים לא אהיה יותר שמנה….

הפעם אני יודעת שאם נפלתי, לא קרה כלום, קמים ליום חדש ומתחילים שוב… בלי קיזזים….

והפעם אני מאד אופטימית, מקבלת כל דבר באהבה, גם עליה במשקל ובטח שירידה במשקל….

הפעם אם עשיתי תוכנית כל השבוע זאת ההצלחה שלי ולא אם עליתי או ירדתי במשקל…. (אני מתיחסת למשקל כגולם שלא תמיד מבין את גופי)

הפעם הבנתי שבנוסף לארוחות מזינות ובריאות כל 3 שעות הגוף זקוק גם לנוזלים כדי לנקז את השומנים ולכן למדתי לשתות…. והיום אני לא יכולה בלי שתיה…

הפעם הבנתי שתוכנית אכילה נכונה זה עדיין לא מספיק וכדי לרדת יפה ומהר יחסית, יש להוסיף לכך ספורט… כך שאני מתעמלת בין 4-5 פעמים בשבוע…. והיום אני לא יכולה בלי ספורט…. גם לזה מתמכרים….

הפעם אני בטוחה שאצליח….

הפעם למדתי שבילוי הוא לאו דווקא מסעדה, בית קפה אלא בילוי זה יציאה לסרט, תיאטרון, אופרה, קונצרט, חוץ לארץ, קניית בגדים, נסיעה לחמת גדר, וגם בית קפה ומסעדה, יציאה לחברים או ארוח חברים – והכנת כיבוד דיאטטי שכולם מאד אוהבים….

הפעם ירדתי 43 ק”ג במשך 10 חודשים, אני חברת כבוד, שומרת על ההישג הזה כבר שנה וחודשיים, מרגישה נפלא, בריאה, מלאת אנרגיות.

הפעם זה לתמיד….. התחייבות….

מאחלת לכולם לאמץ גישה זאת….

שבת שלום מוצלח ושפוי,

:)) רבקהל”ה

כל כך הרבה חוכמה יש בדברים שאת כותבת…
        תודה על שיחת המוטיבציה, תמיד חשוב לזכור מאיפה באנו ולאן אנחנו הולכים.
        ואנחנו הולכים להיות רזים!!!!
        שיהיה לך סופ”ש מקסים,
        שירי.

מוצגים 15 דיונים – 63,886 עד 63,900 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות