חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 63,646 עד 63,660 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • איזו ירידה יפה..
        כל הכבווווד לך!!!
        גאה בך!!
        ירדת ממש הרבה ב7 שבועות אין מילים!
        המון הצלחה בהמשך 🙂
        קורל …

כל הכבוד
        תראה איזה יופי של ירידה וסך הכל גאה בך רוסנה
        ואתה בדרך לשמירה

• את מדהימה,יש בך כוחות ועוצמה שאת אפילו לא מודעת אליהם,תני להם לצאת מתוכך,מן הכוח אל הפועל!
        אני רואה ויודעת ומאמינה בך!!!!!!!!!
        אני רוצה מאד להיות כאן בפורום ולעזור לך אבל יש מוגבלויות שאינן תלויות בי כמו עבודה ,קניותענייני בריאות ועוד ענינים שוטפים אחרים שמונעים ממני גישה של 24 שעות בפורום ואני מתנצלת,אבל טלפונית אהיה זמינה רוב הזמן ואם אינני עונה מסיבה כזו או אחרת סמסמי לי כדי שאדע שזו את ומבטיחה לחזור
        דוקא בתקופה הזו שלושת השבועות שעומדים לפנייך יהוו אתגר וקטליזטור להצלחתך וכן, תכיני עוד פתק שרק את תראי ו”תפגשי” אותו פעמיים ביום לפחות…
        אוהבת ומחבקת חזק,לילה טוב ,שלך,ענת

• היי בובה…..
        שעועית זו פחמימה…
        אפונה חצי כוס ירק מוגבל פעם ביום…
        אבל עזבי את הניתוח של היום…..מחר יום חדש…
        בהצלחה
        איה

היי טלי..מה קורה? מקווה שהולך לך טוב בתוכנית!
        אז ככה-אפונה ושעועית לא מחליפות אורז.. אורז זה מנת פחמימה.
        מותר לנו ביום חצי כוס אפונה או חצי כוס שעועית (אני לא יודעת אם מותר ג-ם חצי כוס אפונה וג-ם חצי כוס שעועית,אז לכן אני אומרת או זה או זה…)
        בקשר לסטייק אם הוא היה 150 גרם אז זה בסדר.. מותר עד פעמיים בשבוע כמו שידוע לי.
        מה שחסר לך זה רק מנת פחמימה,אבל לא נורא-אכלת! והעיקר שהיה לך טעים. להבא תדעי רק שאורז זה מנת פחמימה ולא מחליפים אותו בשעועית או אפונה.
        בהצלחה 🙂

• בעקרון מנה מותרת זה בנוסף לארוחה…
        למשל א.צהריים + 2 משולשי פיצה….
        המבורגר וקצת צ'יפס=מנה מותרת…
        מנת שווארמה בפיתה=מנה מותרת..
        בתיאבון
        איה

• עדה היי..
        אני מבקשת ממך מחר להתקשר למוקד…ולהשאיר שם פרטים והודעה לדיאטנית..:)) תקבלי תשובה מהירה…ואישית..
        בהצלחה
        איה

• בהצלחה
        שיהיה לך מחרררררראוהבת רוסי

תעדכני אותנו אחר כך
        אוהבת
        מירית

• תחשבי כל הזמן על השימלת כלה ואיזה יפה את הולכת להיות.
        ובמקום להיות בבית צאי להליכות או תרקדי עם הבעל לעתיד בבית.
        אני התחתנתי לפני חצי שנה והייתי כלה בדיוק כמו שחלמתי להיות בזכות התוכנית .

אז לא לחשוב על אוכל לחשוב על השימלת כלה.
        מזל טובבבבבב

מאמי מזל טוב, תהני מהפרפרים תעיפי את הלחץ ותהני מהתקופה, לחץ וייסורים מעלה במשקל קחי שאיפה ובנשיפה תוציאי את כל המתח ותתמלאי באושר ושמחה

לכבוד האירוע המרגש בחיים כמה ק”ג השלת מעליך?

קודם כל שיהיה לך ומזל
        שנית כשאנחנו בלחץ לפעמים לא שולטים
        אז שימי נעליים צאי להליכה ותשכחי מהכל
        וגם תכיני לך ירקות ומרקים לשעות הלחץ אוהבת אותך רוסי

• אל תידאגי מאמי הלך אחד יבואו אלף….
        כנראה הוא לא ראוי לך…
        אוהבת…
        שרית…

אני מוכרחה לומר לך שבאמת הוא לא שווה את זה (להכנס לדיכי בגללו) ונכון שכולם אומרים לך את זה וכשאת נמצאת בסיטואציה שכזאת לא קל להקשיב לאנשים אבל עם כל הצער שבדבר תמשיכי הלאה בשביל עצמך ! כי גבר כזה הפכפך לא מומלץ בחיים של אף אישה!!!
        תיהיה חזקה ובהצלחה!

אני מוכרחה לומר לך שבאמת הוא לא שווה את זה (להכנס לדיכי בגללו) ונכון שכולם אומרים לך את זה וכשאת נמצאת בסיטואציה שכזאת לא קל להקשיב לאנשים אבל עם כל הצער שבדבר תמשיכי הלאה בשביל עצמך ! כי גבר כזה הפכפך לא מומלץ בחיים של אף אישה!!!
        תיהיה חזקה ובהצלחה!

לא ניתן לך ליפול ונחזק אותך
        עזבי הכל משמים
        פעם הייתי בהרצאה של חלי והיא אמרה שכל דבר שקורה לה בחיים גם אם זה רע סימן שמשהו רע אחר יותר גרוע היה צריך לקרות ולכן היא שמחה עם כל מצב דוגמא
        סיפרה שממש לי הבית שלה תפס אותה שוטר ונתן לה דוח לא זוכרת בדיוק על מה ועיכב אותה בדרך ושהגיע ליד הבית של פתאום ראתה תאונת שרשרת
        איך היא לקחה את כל הסיפור לא כעסה שנתן לה דוח אלא חשבה איזה מזל אם הוא לא היה עוצר אותי חס וחלילה אולי היה קורה לה משהו ותודה לאל שלא קרה כלום
        אז קחי מזה מסקנה אחת הכל לטובה את יותר מדי טובה ויקרה כדי שהוא יתייחס אליך ככה זה לא יפה פוגע ומעליב
        אבל קחי בסבבה הכל אני יודעת שזה קשה אבל בבקשה בבקשה אל תהרסי את כל מה שבנית וכל מה שעבדת בשבילו שבועות
        אנחנו כאן מחבקים ואיתך במשך כל שעות היממה
        אוהבת ונשיקות
        ואת תראי דלת נסגרת נפתח החלון
        בהצלחה
        מירית

כלך הקבה לטובה
        תאמיני לי שיש הרבה דגים בים
        והוא זה שמפסיד
        אז קדימה ישר כוח ןתדעי לך שאנחנו פה בישבילך
        אוהבת רוסנהנ

אני באותו מצב כמוך,אני מרגישה את הסוף,פתאום בזמן האחרון לא מסתדרים ביחד,אני לא דואגת,נכון שכל פרידב קשה אחרי מילים חמות כמו שהוא אמר לך אתמול,תהיי חזקה,יבואו יותר טוב תאמיני לי זה מה שאני אומרת לעצמי

• את עצובה היום? שתדעי שאף אחד לא שכח אותך !אין דבר כזה ממאל'ה ,בפורום פשוט חייבים להראות סימן חיים..גם אני נעלמתי וחזרתי היום.אז איך המרגש אצלך חמודה? את בסדר?
        שתפי אותנו..

היתחלתי הכל בסדר פיתאוס התקפות כאלה כי אני באטרף ליפני מחזור אבל אני קמה מהנפילות ושנית יש ימים כאלה אז שטויות הכי חשוב להרגיש ולקבל הכל ולהמשיך הלאה למרות שהמרחק עצום כי שנישקלים מבינים כמה מעצבן
        למדתי לקבל הכל ולדעת שתמיד יש עוד שבוע מאמינה יהיה בסדר
        מה איתכם איך הולך מאמי החלמה מהירה נשמה ושוב תודה מאוד נהנתי ליראות שהגיבו זה עוזר ומחמם אז מיכאן אני שולחת לכם חיבוק ענק ושתצליחו וגם אני

ומזמן לא דיברנו אנסה לתפוס אותך היום במסנגר
        מה פתאום שכחתי אותך
        איך אפשר
        נשיקות ענקיות
        מירית
        ובהצלחה השבוע

• היי … המנחה ברמת אשכול זו אסנת גלילי ..
        ברוכה הבאה לפורום שלנו וכמובן נשמח לראותך איתנו בקבוצה .
        בהצלחה חלי ממן

• גם כשיש עצירה להתמיד.

ותמיד לחשוב חיובי

קודם כל תרגישי טוב, זה הכי חשוב.
        ואח”כ… כל הכבוד על הירידה! לשמור בבי”ח זה באמת קשה, כי בדרך כלל האוכל שם כל כך לא טעים(…) שהולכים ישר למזנון ונופלים על איזה מגש קוראסונים…
        אז כל הכבוד כפול ומכופל!

בר תודה רבה על השיתוף !!
        מעולה…..עזרת לי מאוד בלהוכיח לאנשים כאן ששווה לאכול כשחולים….:)) שמחה בשבילך על הירידה היפה ועוד יותר שמחה שהחלמת..:))

• בובי…..
        אני מזדהה איתך כשאנו חולות לא בא לנו לאכול…אבל חייבים..גם כדי שהגוף יחלים וגם בשביל התוכנית….
        אז ככה…..מגיע לך עוד א.ערב, א.צהריים….
        אחרי השקילה היום…תאכלי את שתי הארוחות בהפרש של שעה וחצי…
        והחלמה מהירה….
        נ.ב – העניקי היום לאוסנתילולי בקבוצה נשיקולי ממני..:))

• נופרי מדהימה, יופי….שמחה בשבילך…אני יודעת שעבדת קשה בשביל זה והיית כבר על סף תסכול..:))
        התוצאות לא נעלמות לשום מקום, אולי קצת מתעכבות..:))
        המשך ערב קסום
        איה

המשיכי כך

תחגיגי על המנה מותרת…
        בהצלחה

מוצגים 15 דיונים – 63,646 עד 63,660 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות