חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 63,001 עד 63,015 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי סוזנה….
        סלרי, פטרוזיליה וכל שאר החברים הם חינם..
        חצי בטטה= מנת פחמימה.
        ארטישוק חינם אך בשפיות….
        בהצלחה
        איה

• קודם כל, יופי שהצטרפת לפורום המדהים שלנו!
        יש פה הרבה ידע, ובעיקר תמיכה, כך שכדאי לך להיות פה 🙂

לגבי הפיתויים, פשוט תכיני לך את האוכל שלך מראש (לי ממש עוזר מרק חלי, הרי אפשר לאכול אותו בלי הגבלה).
        תקני לך גם קונפיטורה דיאט (של סנדלפור מעולות) ואת יכולה לאכול ממנה בארוחת ארבע.
        חוץ מזה, תשאירי לך את המנה המותרת לשישי או לשבת, ואז תתפנקי לך במשהו מתוק וטוב.

כמה זמן את בתכנית ובאיזו קבוצה?

מרגע סיום הארוחה צריך “לנעול” את הפה לפחות… שעה וחצי הכי טוב 3 שעות.. אני ממליצה לך לשים סוכריית מותר בפה ולהתעסק עם דברים אחרים מאשר בשולחן..
        אם עדיין לא ניצלת את המנה המותרת , אז נצלי אותה אחרי הארוחת הצהריים – אבל גם היא צריכה להיות בתיכנון.(600 קלוריות)
        אין מה לעשות, לכולנו לא קל עם כל הפיתויים המתוקים והמלוחים..
        אבל עוד יותר לא קל לנו, להמשיך להיות שמנים…
        אז שיהיה לך בהצלחה
        באיזה קבוצה את?

ברוכה הבאה לפורום
        זה המקום הנכון
        לפעמים כדאי לוותר על פחמימה בא. צהריים של שבת ולקנח בחטיף אנרגי מתוק עד 100 קלוריות או 2 עוגיות מרמולייט או 2 פרוסות חלה בטוסט עם ריבה לייט יאמי יאמי
        הכל ענין של תכנון
        ד.א גם מנה של שומן יכולה להיות אלטרנטיבה לנשנוש 7 שקדים או 10 פיסטוקים
        יאללה להתארגן לשבת הבאה
        שבוע טוב ובהצלחה
        שלך,ענת

• אווה מתוקה…
        יש כמה אפשריות שיכולות לעזור לך לשתות חוץ מתה .
        אני לוקחת את התרכיז ללא הסוכר ושותה חם יש טעמים מומלצים
        תפוחים {כמו סיידר חם} ולימוננה .
        זה טעים ועוזר לנו לתגבר את השתייה בימים הקרים .
        בהצלחה ושבת נפלאה.

היי…את לא פה לבד אני פה…חחחח
        מאוד קר בחוץ אבל לא ותרתי ואני אחרי הליכה…ועוד מעט אצא לעוד שעה…בנתיים הולך טוב אחרי אתמול שהיה על הפנים…איך הולך לך?
        תשדלי לשתות מים תוסיפי קצת מים חמים וזה יהיה יותר קל לשתות..
        ד”א תרגישי טוב

אני כאן… חזרתי עכשיו מהליכה וגם אני מקוררת ומצוננת.. לקחתי איתי טישו בכיס וצעדתי.. אני ממליצה לך בחום לעשות את זה (זה גם ישפר לך את ההרגשה..) – ועכשיו גם סיימתי כבר חצי בקבוק מים… אז יאללה , קדימה.. מחכה שתספרי לי איך ההרגשה אחריי

• איזה חמודה שאת..
        אני אשאל אותך.. אני יכולה לאכול מאה קלוריות של שוקולד במקום מאה קלוריות של מלפפונים ?
        בקיצור .. התשובה לצערנו .. שלא. אהבתי את הראש הקרימינלי שלך. תהני מכל התחליפים שיש לנו ברשימה של שומן.
        שיהיה לך שבוע מתוק…

• תאוכלי את המנה המותרת שום מעידה אנו לא מחשבים כמנה מותרת המנה המותרת היא הכיף של כל שבוע כמובן כאשר היא מתוכננת .
        מעידה היא מעידה ובאורחה הבאה אנו בתוכנית
        והתוכנית היא שש ארוחות שתיים עשרה כוסות ובפעם בשבוע מנה מותרת בתאבון ובהצלחה וההתמדה תביא ירידה.

תאכלי את המנה המותרת שלך…פתי בר אחד ו-3 קרקרים זה אפילו לא 200 קלוריות…תאכלי ותהני….את לא תעלי..
        בתאבון!

• אני דווקא כותבת לך במסנג'ר אבל את לא עונה… מה קורה איתך?

למה את עצובה? אפשר לעזור…?

מה שלומך?איך הולך?איך הייתה השקילה אתמול?
        אני דווקא כתבתי לך כמה פעמים במסנג'ר ולא ענית..
        סופ”ש נעים ושבת שלום

• בד”כ מעידה לא נחשבת למנה מותרת, כי המנה המותרת צריכה להיות מתוכננת ע מנת שתיתן לנו כוח להמשך השבוע.
        אני חושבת שבתהליך הזה אנחנו צריכים גם להפעיל שיקול דעת אישי ולנהל משא ומתן אישי עם עצמנו, אם המעידה הייתה כה גדולה ותכננו מנה מותרת אחרת, אז את המנה המותרת האחרת נאכל בשבוע הבא.
        כי זה לא רק עניין של אכילה נכונה זה עניין של ריסון עצמי,וכמו שחלי אומרת ביום שנלמד לאמר לא לדברים הקטנים נוכל להגיד כן לדברים לדברים הגדולים.
        בהצלחה

היי….
        לא לקזז שום דבר, זה לא עובד כך..:)
        החשיבי זאת כמנה מותרת…ולהבא אני מציעה לך מראש לתכנן את המנה המותרת, את וו ששולטת במחשבות ובהתנהגות שלך…הנפילה השבועית היא הרגל שצריך לשנות…
        בהצלחה
        איה

• היי חלומית….
        הערכים של העוגה גבוהים מדי בשביל א.לילה..
        הסתפקי בעוגות שלנו במתכונים….
        בהצלחה
        איה

• חזרת עכשיו?

• מתוקה
        אוהבת מינירוסי

• חחחחחחחחח לילה טוב

• טוב

מוצגים 15 דיונים – 63,001 עד 63,015 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות