חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #122720
    אלמוני
    לא פעיל

    אני אחרי חמישה ימים באילת שבהם החלטתי שאני מוותרת על מותרת ואוכלת קצת מכל דבר ובאמת אכלתי מהכול חוץ מהקינוחים,שילבתי ספורט פעמיים ביום-ריצת בוקר+אימון בחדר כושר אחרהצ…
    התפללתי להישאר באותו המשקל או לפחות לעלות עלייה קטנה ולא מבאסת כי זה כמעט בלתי אפשר לאכול,ליהנות ולרדת במשקל…
    אני עולה הבוקר על המשקל ומה אני מגלה?שירדתי 400 גרם!
    זה שבוע כל כך חשוב שלא יכולתי לבקש יותר טוב לעצמי! אני כמה ימים לפני גיוס ובמילא הולך להיות לי לא קל שם אז רציתי לפחות לדעת שהתגייסתי במשקל 57-58 אז לא רק שקיבלתי את זה אני זוכה להתגייס עם המספר 56.9!
    אושר אדייר! בעיקר שנהנתי מכל הארוחות וכלתי מכל סוגי הסלטים,וכל סוגי הפחמימות,כל סוגי הבשר,וגם בבוקר הרשיתי לעצמי כל בוקר להתפנק עם קורנפלקס שמורכב ממיקס:פיטנס,שוגי וקוקומן.
    אז זהו קפצתי לשתף קצת…ובשלישי הגיוס אז אחלו לי בהצלחה! ואם יש לכן רעיונות לדברים שאני יכולה לקנות מבחינת אוכל ולקחת איתי לגיוס אני אשמח לשמוע;)
    שבת שלום אהובות!

    #122721
    אלמוני
    לא פעיל

    את אדירה ומדהימה!!!!!
    כל הכבוד! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

    #122722
    אלמוני
    לא פעיל

    התגעגעתי… :שמח1: :שמח1: :אוהב:

    #122723
    אלמוני
    לא פעיל

    כל הכבוד על התוצאה תהני

    #122724
    אלמוני
    לא פעיל

    מתה עלייך.
    אני ממליצה לך לקחת פירות יבשים, אגוזים, פריכיות ואולי ממרח חמאת בוטנים או משהו אחר למרוח על הפריכיות בביניים השנייה. בנוסף, הייתי לוקחת קופסאת פלסטיק קטנה שתכנס לכיס ותוכלי לשים בה את הפרי היבש בכיס בבוקר.
    בוקר, צהריים וערב את תרכיבי ממה שיש בחדר אוכל. זה משאיר לך עוד 3 ארוחות. פרי לא בעיה, מהפירות היבשים. ביניים שנייה פריכיות עם ממרח כמנת שומן או חטיף אנרגיה ואגוזים או עוד פרי יבש ואגוזים.
    אני חושבת שיהיה לך קשה לסדר לעצמך ארוחת לילה כי צריך חלבון גבינה.מותר במקום חלבון גבינה 10 שקדים למיטב ידיעתי אז הייתי אוכלת את זה במקום לא לאכול כלום.

    בהצלחה אהובה.

    #122725
    אלמוני
    לא פעיל

    מקווה שתקחי הכל בקלות ושתהני מהתקופה הזו כי זו חוויה שלא תחזור על עצמה בשום סיטואציה שתהיי בה אי פעם.

    :אוהב:

    #122726
    אלמוני
    לא פעיל

    שיהיה לך כייף ותזכרי – המ”כיות הן בנות שנה מעליך (גם אני הייתי אחת כזו…) אז אל תתרגשי מכלום. תעשי מזה צחוק. ותתרחקי מהשקם. בהצלחה מותק :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות