מרכיבים:
- 400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- גזרים חתוכים למקלות
- קישואים חתוכים למקלות
- פרחי כרובית חתוכים
- כוס שעועית ירוקה רחבה חתוכה
- 2 כפיות שמן זית
אופן הכנה:
תיבול- לפי הטעם: טימין, פפריקה, כורכום, כמון, קארי הודי, מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה טרייה.
מקפיצים את חזה העוף במחבת עם שתי כפיות שמן,
מתבלים לפי הטעם
מוסיפים את הירקות
מומלץ לא לתת להם לתרכך מדי ולהשאיר אותם מעט ניגיסים.
2 מנות, מנה= חלבון בשר+שומן.