מרכיבים:
- 500 גרם חזה עוף
- 5 קישואים בינוניים
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 3 כפות קוואקר דק
- 1 ביצה
- 1 כפית שמן
- מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
אופן הכנה:
לגרר את הקישואים בפומפייה. מומלץ להניח במסננת לכמה דקות כדי להגרת נוזלים או לסחוט אותם טוב.
לערבב את כל החומרים, לתבל ולהניח למנוחה כחצי שעה לאיחוד הטעמים.
ליצור קציצות פחוסות בגודל הרצוי. להניח על נייר אפיה ולרסס עם מעט תרסיס שמן.
לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.
1/4 מכמות הקציצות שמתקבלות = תחליף למנת חלבון בשר