חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת ברוקולי- כרובית בגבינה צפתית

4 מנות
רבע פשטידה- מנת חלבון וחצי

מצרכים לפשטידה אחת בתבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ

1 שקית ברוקולי מוקפא
1 שקית פרחי כרובית מוקפאים
250 גרם גבינה צפתית 5% שומן, מגוררת
2 ביצים טרופות
1/4 כפית פלפל לבן
5 כפות חלב 1% שומן

אופן ההכנה
שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ- 10 דקות.

מסירים מהאש ומצננים מעט.

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.

מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.

 

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות