מרכיבים:
- 1 כוס חלב 1%
1 ביצה
1 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות שמן
2 שקיות סוכרלוז לפי הטעם
1 כף ריבה ללא סוכר
1 תפוח עץ מגורד
קינמון
אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים יחדיו ולחלק את הבלילה ל – 10 מנג’טים או בתבנית של מאפינס.
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15 דקות, המאפין מוכן כשאר קיסם יוצא לח עם מעט פירורים. במידה והמאפין לא מוכן, יש לאפות עוד כמה דקות נוספות ולבדוק שוב. יש להימנע מאפיית יתר.
10 מנות= מנת פחמימה+ מנת פרי