חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

תפוחי אדמה אפויים בחרדל

3 מנות, מנה= מנת פחמימה + מנת שומן

מצרכים:
3 תפוחי אדמה בינוניים מזן אדום
כף גדושה חרדל דיז’ון
כף שמן זית
2 כפות רוטב סויה
שן שום כתושה
כפית פפריקה אדומה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית סילאן
מעט פלפל לבן ומלח

הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומקלפים. (ניתן להכין שלב זה גם יום מראש)
פורסים לרבעים ומניחים להתקרר.
בקערה מערבבים את שאר המצרכים, מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה ומערבבים בזהירות עד
לכיסוי מלא. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור בגריל כרבע שעה עד להשחמה ומרקם קראנצ’י

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות