חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

שבלולי הגבינה של המנחה אורנה

מרכיבים:

  • 60 גרם (חצי כוס) גבינה צהובה 9% מגוררת  כגון פתיתי עמק
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 250 גרם גבינת שמנת 5% בטעמים (ניתן לגוון עם סוגים שונים)
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% / קוטג’ 5%
  • 10 עלי סיגר
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • מעט אבקת מרק בצל או תיבול בפלפל לבן ואגוז מוסקט
  • שומשום לקישוט (מקסימום כף לכל המאפה)

אופן הכנה:

 

· מערבבים את כל הגבינות –
גבינה לבנה, גבינת שמנת, גבינה בולגרית וגבינה צהובה יחד עם 2 ביצים בקערה.

 

· מניחים כף גדושה במרכז
כל עלה ומורחים באופן אחיד עד 2 ס”מ מהשוליים.

 

· מגלגלים כל עלה לסיגר
וסביב עצמו בעדינות לשבלול – עיגול.

 

· מניחים את השבלולים
בתבנית כשהם צמודים (ולא בדוחק).

 

· יוצקים את השמנת לבישול
ומפזרים מעט שומשום (או קצח)

 

· לשדרוג –  ניתן להוסיף מעט אבקת מרק בצל על כל שבלול. 

· אופים בתנור שחומם מראש
ל – 180 מעלות עד להזהבה – כ– 30-40 דקות.

 

 

 

 

10 מנות, מנה =
מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן

 

 

תגיות: מאפים
שבלולי הגבינה של המנחה אורנה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות