מרכיבים:
- 500 גרם גבינה לבנה 5% (2 גביעים)
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1/4 כוס חלב 1%
- 2 עלי פילו
- 2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה:
לוקחיםאת עלי הפילו, מורחים בין שני העלים מעט חלב, מקפלים לשניים (נוצרו 4 שכבות של
פילו) וקורצים 8 עיגולים.
אופים את עלי הפילו בתנור שחומם מראש לחום בינוני מס’ דקות – עד להזהבה. מוציאים מהתנור
ומצננים במשך מס’ דקות.
מקציפים את הקרם בקערה: גבינה, אינסטנט פודינג וחלב מס דקות עד שהקרם יציב.
מניחים על 4 עיגולי פילו כף מהקרם, סוגרים עם עיגול פילו נוסף מעל.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
4
מנות, כל מנה (2 יחידות) = ארוחת בוקר
(מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה)