4 מנות, מנה = מנת חלבון גבינה
מצרכים:
1 חב’ תרד עלים שטופים מיובשים וקצוצים דק
בצל ענק מגורר
2 גזרים מגוררים
קישוא גדול מגורר וסחוט
2 ביצים
2 כפות שטוחות קמח חומוס (25 גרם)
חצי כפית אבקת אפייה
מלח, פלפל, חצי כפית פפריקה אדומה, חצי כפית כמון
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים היטב את כל המצרכים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן.
מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות שטוחות ומסדרים בתבנית.
מרססים מעל הקציצות תרסיס שמן ואופים בתנור כ-20 דקות (תלוי בתנור) עד שהקציצות יזהיבו
מעט ויתייצבו.