מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה
מצרכים:
150 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
חצי בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
מיץ מחצי לימון בינוני
כף רוטב צ’ילי מתוק
בצל קטן פרוס לרצועות דקות
כוס פרחי ברוקולי טריים ושטופים
תבלינים – מלח, פלפל לבן, קורט פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים מיץ לימון, רוטב צ’ילי ותבלינים למרינדה. משרים את הטופו במרינדה לפחות שעה,
אפשר גם להשרות לילה במקרר.
מחממים היטב מחבת ומרססים בתרסיס שמן.
מאדים את רצועות הבצל בין 3 ל-4 דקות עד שהן מתרככות מעט.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת קוביות הבטטה ומאדים כמה דקות עד שהם מתרככים מעט.
מוסיפים למחבת את קוביות הטופו יחד עם נוזלי המרינדה ומערבבים היטב. מבשלים כעשר דקות עד
שהטופו מתרכך ומשחים