חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת פסטה רוזה

6 מנות, מנה= מנת פחמימה+ מנת חלבון גבינה + מנת שומן

מצרכים:
כוס פסטה לפני בישול מסוג צדפים קטנים ( או 140 גרם לפני בישול מכל סוג אחר)
1 שמנת לבישול 10% (250 מל) ( למתכון חלבי) או 2 שמנת לבישול של אלפרו 5%
(מתכון פרווה- טבעוני)
קופסת עגבניות מרוסקות (260 גרם) או 3 עגבניות טריות בינוניות מגורדות דק
כפית שמן זית
שן שום כתושה
מלח, פלפל לבן
3-4 עלים של בזיליקום (לא חובה)
6 כפות גבינת פרמז’ן ( 70 גרם)
6 כפות גבינת מוצרלה מגורדת ( 80 גרם)

הכנה:
 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את השום רק עד שיעלה ריח, חשוב לא להשחים את השום
 מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות, מערבבים ומביאים לרתיחה
 בנתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים.
 משמנים תבנית תנור חסינת אש בתרסיס שמן זית ומעבירים לתוכה את הפסטה, משטחים
לשכבה אחידה אך לא דוחסים את הפסטה לתבנית
 מוסיפים את השמנת לרוטב העגבניות תוך כדי ערבוב ומבשלים עוד כחמש דקות עד
שהרוטב מבעבע, מתבלים ומבשלים עוד חמש דקות נוספות.
 שופכים את הרוטב על גבי הפסטה ומפזרים מעל את הפרמז’ן והמוצרלה
 אופים בתנור על חום בינוני כעשרים דקות או עד שהגבינות מבעבעות.

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות