7 מנות. מנה = מנת חלבון גבינה
מצרכים:
1 חציל גדול קלוי (או קופסה של 300 גרם חציל קלוי על האש)
1 בצל בינוני קצוץ דק
חצי סלסלת פטריות שמפיניון
1 כף שמן זית
1 גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים
4 כפות קמח מצה (רצוי קמח מצה דק)
כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומאדים עוד חמש דקות.
מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לקערה, מוסיפים בשר חציל קלוי, גבינה לבנה, ביצים וקמח
מצה.
מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
מרססים תבנית חסינת אש בתרסיס שמן, מעבירים לתוכה את התערובת ואופים בחום של 180
מעלות כ-40 דקות. מוציאים מהתנור לצינון לפני הפריסה.