4 מנות
רבע פשטידה- מנת חלבון וחצי
מצרכים לפשטידה אחת בתבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ
1 שקית ברוקולי מוקפא
1 שקית פרחי כרובית מוקפאים
250 גרם גבינה צפתית 5% שומן, מגוררת
2 ביצים טרופות
1/4 כפית פלפל לבן
5 כפות חלב 1% שומן
אופן ההכנה
שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ- 10 דקות.
מסירים מהאש ומצננים מעט.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.