מרכיבים:
- 8 פרגיות עוף (ירכיים ללא עצם)
- 3 כפות ריבת תפוזים
- פלפל שחור גרוס, מלח
- כפית גרידת תפוז
- 2-3 כפות מים
אופן הכנה:
מנקים את הפרגיות ומכינים לבישול.
מערבבים את כל החומרים ומורחים את המרינדה על הפרגיות מכל הצדדים.
אם יש לכם זמן, תנו להן לעמוד במרינדה מעט לספיגת טעמים.
אם יש לכם זמן, תנו להן לעמוד במרינדה מעט לספיגת טעמים.
מחממים פלאנצה, מבשלים את הפרגית מ2 הצדדים עד להשחמה.
8 מנות. כל מנה = תחליף לחלבון בשר