חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פרגיות בניחוח תפוזים

מרכיבים:

  • 8 פרגיות עוף (ירכיים ללא עצם)
  • 3 כפות ריבת תפוזים
  • פלפל שחור גרוס, מלח
  • כפית גרידת תפוז
  • 2-3 כפות מים

אופן הכנה:

מנקים את הפרגיות ומכינים לבישול.

מערבבים את כל החומרים ומורחים את המרינדה על הפרגיות מכל הצדדים.
אם יש לכם זמן, תנו להן לעמוד במרינדה מעט לספיגת טעמים.
מחממים פלאנצה, מבשלים את הפרגית מ2 הצדדים עד להשחמה.
8 מנות.  כל מנה = תחליף לחלבון בשר
תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות