2 מנות, מנה= מנת חלבון גבינה + מנת שומן
מצרכים:
1/2 חבילת תרד בייבי שטופים
2 מלפפונים קצוצים דק
2 בצל ירוק קצוצים דק
12 זיתים מגולענים ופרוסים (או 2 כפות טבעות זיתים)
2 ביצים קשות חתוכות לשמיניות
מצרכים לרוטב:
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון
כפית חרדל
כף חומץ
רבע כפית מלח + רבע כפית פלפל שחור גרוס
הכנה:
מערבבים בקערה את התרד עם המלפפונים, הבצל הירוק והזיתים. מעבירים לצלחת הגשה.
בצנצנת מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב לקבלת מרקם אחיד.
מסדרים על צלחת ההגשה את שמיניות הביצים, שופכים מעל את הרוטב ומגישים.