מרכיבים:
2 יח’ תפוז
2 כפות בצל ירוק חתוך דק
1 יח’ גזר קלוף
1 יח’ קולורבי קלוף
1 יח’ תפוח ירוק
1 יח’ כרוב סגול קטן חתוך לפרוסות דקות
רבע כוס רוטב אלף האיים לייטאופן
אופן הכנה:
חותכים את הקולורבי, התפוח והגזר למקלות דקים וארוכים. לתפוזים חותכים עם סכין את הבסיס והראש וחותכים לאט את הקליפה בהיקף. נשאר לנו תפוז חשוף ללא קליפה. בעזרת סכין חדה מוציאים את “בשר” התפוזים בלבד מכל פלח. כל פלח חשוף חותכים לשניים, לקערה גדולה מכניסים את כל הירקות, התפוחים, התפוזים, כף מהבצל הירוק ומערבבים יחד עם הרוטב. מקשטים בבצל ירוק ומגישים.
6 מנות.
כל מנה = מנת פחמימה