3 מנות
מנה= חלבון גבינה
2 סלק אדום בינוני מבושל (אפשר בוואקום)
2 ראשים של בצל ירוק כולל הגבעולים קצוץ דק
קופסת גבינה בולגרית 5% מעודנת (200 גרם)
2 כפות נענע קצוצה
רוטב: כף מיץ לימון + כף חומץ בלסמי+ כפית שמן זית + פלפל לבן
הכנה:
מקלפים את הסלק המבושל וחותכים לקוביות קטנות
חותכים את הגבינה לקוביות בינוניות
מערבבים היטב את כל המרכיבים.
מנערים בצנצנת את חומרי הרוטב ושופכים על הסלט
מתקנים תיבול.
אין צורך להוסיף מלח בשל תכולת הנתרן בגבינה.