חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

מרק תירס סיני

 

4 מנות, מנה= מנת פחמימה

מצרכים:

  • 1 קופסת שימורים גרעיני תירס לייט במשקל 550 גרם
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כף סויה
  • 500 מ”ל ציר ירקות או מים (ניתן לערבב עם 2 כפיות אבקת מרק בטעם ירקות או בצל)
  • 1 כפית שמן שומשום
  • תיבול- מלח פלפל
  • אופציה לקישוט- בצל ירוק, צ’ילי גרוס (לא חובה)

 

אופן הכנה:

  1. שופכים את התירס כולל הנוזלים מהקופסה לסיר
  2. מוסיפים את ציר הירקות/ מים ומביאים לרתיחה
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הקורנפלור עם כוס מים קרים עד להיעלמות הגושים.
  4. כשהתירס בסיר רותח מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומערבבים טוב להסמכה
  5. מוסיפים את הסויה, שמן השומשום מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול ומכבים את האש.
  6. טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד הגעה למרקם רצוי
  7. בהגשה מפזרים בצל ירוק או צ’ילי גרוס

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות