חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מרק כרובית וקישואים

מרכיבים:

  • 1 כרובית
  • 4 קישואים מגוררים ללא נוזלים
  • 1 בצל קצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כוסות מים
  • תרסיס שמן
  • תיבול – כפית אבקת מרק בטעם עוף, מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:


·   מפרקים את הכרובית לפרחים ושוטפים היטב.


·    בסיר בינוני מטגנים בעזרת תרסיס שמן את הבצל עד להזהבה.


·       מוסיפים את פרחי הכרובית, צרור פטרוזיליה ומים, מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך הכרובית.


·       טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר, מוסיפים את הקישואים המגוררים ומרתיחים שוב. מתקנים תיבול במקרה הצורך.

 

 

המרק
חינמי! חופשי!!!

מרק כרובית וקישואים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות