חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

מיני קיש סלמון- מתכון של נטע רבס

מרכיבים:

  • חבילת תחתיות ארטישוק קפואות (8-10 יח’)

    למלית סלמון מעושן:

  • 100 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות
  • 2 גבועלי בצל ירוק או שמיר קצוצים (אפשר את שניהם)
  • תיבול – מלח, פלפל ואגוז מוסקט

אופן הכנה:

מבשלים את תחתיות הארטישוק עם מעט לימון סחוט עד לריכוך (כ – 10 דקות).

 

מלית סלמון מעושן:

מקפיצים את הסלמון המעושן במחבת עם תרסיס שמן דקה שתיים עד לקבלת צבע ורוד בהיר.  מקררים מס’ דקות ומערבבים עם שאר החומרים – שמנת לבישול, ביצה, בצל ירוק או שמיר.

ממלאים את תחתיות הארטישוק, אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להתייצבות המלית (כ – 20 דקות).

 

מלית סלמון:  2 תחתיות ארטישוק = מנת חלבון גבינה

 

 

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות