מרכיבים:
- 100 גרם שוקולד צ’יפס מריר או טבלת שוקולד מריר מגוררת גס
- 1 כפית אבקת אפיה
- 180 גרם קמח (כוס ורבע)
- 25 גרם סוכר (2 כפות)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה גדולה
- גביע יוגורט 0% 200 מל”ל
אופן הכנה:
בקערה לטרוף יחד ביצה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
לאחד לתוכה את פתיתי השוקולד צ’יפס
לחמם מכשיר לאבלי בייק עם תבניות הקייקס פופס, לרסס בספריי שמן
לשפוך מהתערובת לתוך הקייק פופס (ככפית לכל שקע) ולאפות כ 5-7 דקות
24-25 יח’ , כל 3 יחידות = (תחליף קלוריות למנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן)
בחלוקה ל 27 יחידות = 2 יחידות= פחמימה מתוקה