חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

לזניית גבינות

מרכיבים:

  • 3 כפות פתיתי עמק 9%
  • שן שום כתושה
  • 1 כפית רסק עגבניות + מספר טיפות ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
  • 4 פטריות שמפיניון
  • מעט אורגנו וטימין טריים
  • 2 עגבניות קטנות
  • 2 דפי לזניה*
  • עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

קוצצים את העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים עם התבלינים, הבזיליקום ורסק העגבניות.
מרטיבים את עלי הלזניה במים כ4 דקות.

כל המתכון כולו הוא מנה אחת = פחמימה + חלבון גבינה

אם רוצים להמיר את החלבון גבינה בבשר ניתן לעשות זאת בשתי צורות:

150 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא חלבון בשר + פחמימה או 60 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא פחמימה + תחליף חלבון חלבי.

  • לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בדפי לזניה ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות