מרכיבים:
- 3 כפות פתיתי עמק 9%
- שן שום כתושה
- 1 כפית רסק עגבניות + מספר טיפות ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
- 4 פטריות שמפיניון
- מעט אורגנו וטימין טריים
- 2 עגבניות קטנות
- 2 דפי לזניה*
- עלי בזיליקום
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
קוצצים את העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים עם התבלינים, הבזיליקום ורסק העגבניות.
מרטיבים את עלי הלזניה במים כ4 דקות.
כל המתכון כולו הוא מנה אחת = פחמימה + חלבון גבינה
אם רוצים להמיר את החלבון גבינה בבשר ניתן לעשות זאת בשתי צורות:
150 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא חלבון בשר + פחמימה או 60 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא פחמימה + תחליף חלבון חלבי.
- לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בדפי לזניה ללא גלוטן