מרכיבים:
- 1 קישוא בינוני
- 1 בצל קטן
- 1 גזר בינוני
- 1 כוס פטריות טריות
- 1/2 שקית – 100 גרם תערובת פלאפל
אופן הכנה:
לקלף את הירקות ולהניח במעבד מזון, לטחון היטב עד לקבלת תערובת אחידה
להוסיף חצי שקית מתערובת הפלאפל של חלי ממן
לערבב היטב ולהניח לתערובת 10-20 דקות להתגבש ולתפוח
להתיז מעט ספרי שמן, ליצור לביבות, להניח על נייר אפייה
לאפות עד לקבלת צבע זהוב בחום בינוני גבוה
* ניתן להוסיף פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק וכו’
* חשוב להשתמש בירק עם נוזלים כדי ליצור תערובת אחידה
כ- 30 לביבות
6 לביבות = מנת פחמימה/חלבון גבינה