חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

כרובית כבושה בכורכום

מרכיבים:

  • כרובית שטופה היטב מחולקת לפרחים
  • שיני שום קלופות
  • 1.5 כוסות חומץ טבעי 5%
  • 1.5 כוסות מים
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות כורכום

אופן הכנה:

 

 

בקערה מרבבים את המים, החומץ והתבלינים,  מתקנים תיבול במידת הצורך.

מוסיפים את פרחי הכרובית ושיני השום

יש להעביר את הכרובית ושיני השום לצנצנת סגורה ולוודא שכל הכרובית מכוסה בנוזלים.

שומרים כ- 3 ימים מחוץ למקרר, עד שמחמיץ במידה הרצויה.  לאחר מכן שומרים במקרר

 

חינמי אך בשפיות

קערת עץ חומה ובתוכה פרחי כרובית

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות