מרכיבים:
- 2 סלקים בינוניים (באריזת ואקום או בהכנה ביתית)
- מיץ מלימון אחד
- 1/4 כוס טחינה גולמית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
אם רוצים להכין את הסלק לבד:
מרככים את הסלקים באחת משתי האפשרויות:
מרככים את הסלקים באחת משתי האפשרויות:
עוטפים בנייר כסף ואופים בחום של 200 מעלות במשך שעתיים, או מבשלים במים רותחים.
לאחר הריכוך מניחים להתקררות ואז מקלפים וקוצצים. מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון ומפעילים.
מומלץ להכניס קודם את הסלקים ואת הטחינה ואז להוסיף את כל השאר. טועמים ומתקנים תיבול.
8 מנות. כל מנה = מנת שומן