מצרכים
לקרם:
250 גרם גבינת ריקוטה טרייה
גרגירים ממקל וניל אחד
קליפה מגוררת מלימון אחד
חצי כפית ממתיק על בסיס סוכרלוז
חצי כוס חלב
כוס תותים קצוצים דק
לרוטב
1 כוסות תותים
מעט ממתיק על בסיס סוכרלוז
קליפה מגוררת מתפוז אחד
להגשה:
חטיף חלי מפורר
חומץ בלסמי איכותי מצומצם ( לא חובה )
אופן הכנה:
מרתיחים על אש נמוכה את חומרי הרוטב. מבשלים 10 דקות. טוחנים למרקם חלק. ניתן לסנן.
מערבבים את כל חומרי הקרם.
מגישים קרם עם רוטב תותים וחטיף מפורר. אפשר לזלף מעט בלסמי מצומצם מלמעלה.
4 מנות, כל מנה = ארוחת ביניים (פחמימה + פרי)