מרכיבים:
- 2 שיני שום גדולות וכתושות
4 תפוחי אדמה
1 כפית שמן זית
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
עשבי תיבול כמו תימין ורוזמרין (בערך 2 ענפים מכל אחד)
קורט אגוז מוסקט מגורד
תרסיס שמן לשימון התבנית
1 בטטה בינונית
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות צלסיוס.
מניחים את תפוחי האדמה והבטטה משומנת. בקערה מערבבים היטב את יתר המרכיבים ויוצקים מעל באופן שווה.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום עם פתח קטן ליציאת האדים ואופים
בערך 30-45 דקות
בערך 30-45 דקות
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה והבטטה
מוכנים, שחומים ופריכים.
מוכנים, שחומים ופריכים.
6 מנות. מנה= מנת פחמימה