מרכיבים:
- 2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
- 2 ראשי שומר בגודל בינוני
- ענף קטן של רוזמרין
- 2 ענפי טימין קטנים
- כפית שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחצאי עיגול בעובי אצבע.
מנקים ושוטפים את ראשי השומר וחותכים אותם לפרוסות דקות.
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, את השומר, את עשבי התיבול, את השום ואת התבלינים.
מכניסים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני בטורבו כחצי שעה.
2 מנות
כל מנה – מנת פחמימה