חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

תפוחי אדמה אפויים עם גבינה

מצרכים (ל-2 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • 200 גר’ (קופסה) גבינה בולגרית 5%
  • 2 כפיות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • רוזמרין

אופן ההכנה:

  1. חותכים את תפוחי האדמה ואת הגבינה לקוביות קטנות.
  2. מערבבים עם שמן הזית והתבלינים. אין צורך להוסיף מלח.
  3. משטחים הכול בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
  4. לאחר חצי שעה מסירים את נייר האפייה, מעבירים את התנור למצב לגריל, ואופים עוד 15-10 דקות עד להשחמה קלה.
  • אפשר לתבל בשום כתוש, אגוז מוסקט טחון, פפריקה מעושנת ועוד.
  • להכנה מהירה: אפשר לבשל את תפוחי האדמה מראש, ואז לאפות ישירות מתחת לגריל במשך רבע שעה.

כל מנה + ירקות טריים = ארוחת ערב

תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות