מרכיבים:
- כוס אפונה עדינה או רגילה קפואה, מופשרת במיקרוגל וחמה
- 1/2 בצל סגל חתוך לרצועות דקות
- כפית שמן זית
- שן שום קצוצה
- 1-2 כפות מיץ לימון סחוט
אופן הכנה:
מחממים את השמן בווק או במחבת.
מוסיפים את הבצל ומאדים כ- 2-3 דקות עד לקבלת צבע זהוב
מוסיפים את השום והתבלינים פרט למיץ הלימון ומערבבים כדקה
מוסיפים את האפונה, מאדים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומגישים.
2 מנות.
כל מנה = מנת פחמימה