חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

תבשיל פול ירוק ואורז

מצרכים (ל-10 מנות):

  • 1 כוס אורז בסמטי נקי ושטוף
  • 1 כוס פול ירוק קפוא
  • תפוח אדמה בגודל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 צרור שמיר קצוץ
  • כפית מלח, 1/2 כפית פלפל לבן או שחור
  • כף שמן זית
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מחממים את כף שמן הזית. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים עד שישחימו.
  2. מוסיפים את האורז, את הפול ואת השמיר הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים מים רותחים, מכסים ומביאים לרתיחה נוספת.
  4. מכסים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. רצוי לפתוח באמצע הבישול את הסיר, לערבב ולכסות בחזרה. בגמר הבישול מניחים לספיגת טעמים לעשר דקות לפחות.

כל מנה = מנת פחמימה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות