מרכיבים:
- סלסלת פטריות חתוכות גס
- שעועית ירוקה חתוכה (מופשרת משקית קפואה)
- שמן
- תיבול מתוק-פיקנטי: כף סילאן, 2 כפות רוטב סויה, כף צ’ילי מתוק, מלח, פלפל שחור
- בצל בינוני קצוץ גס
אופן הכנה:
מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ- 2 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים, מטגנים כ- 3 דקות נוספות.
מתבלים ומערבבים כדקה נוספת.
3 מנות, מנה אחת = מנת שומן