6 מנות, מנה אחת חינמית פעם ביום
מצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום פרוסות
1 כף שמן זית
600 גרם במיה קפואה
1.5 כוס מים
מיץ מלימון שלם
תבלינים – מלח, פלפל, כמון, כורכום, פפריקה, צ'ילי
צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את הבצל עם כף שמן זית עד להזהבה.
מוסיפים את השום וצורבים אותו כדקה.
מכניסים את הבמיה הקפואה וצורבים אותה כ-5 דקות.
מוסיפים מים, מיץ לימון ותבלינים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-15 דקות עד שהבמיה מתרככת. במידת
הצורך, מוסיפים עוד קצת מים. בהגשה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.